Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Актрисата Десислава Моралес: Мечтите ми в личен план са за хората, които обичам
Автор: ИА Фокус 15:25 / 19.06.2024Коментари (0)1046
© Facebook
Изненадата която готвим е едно много хубаво представление-комедия, наричаме го “Русата комедия", защото има много блондинки. Пиесата “Мъж мечта" е написана за нас специално и утре е премиерата в “Tehatro отсам канала" от 19,30 ч. Това каза в предаването “Животът на фокус" по Радио “Фокус" с водещ Ася Александрова актрисата Десислава Моралес.

Харесва й да играе в театър, но най-много харесва репетиционният период. Защото е най-забавен, може да импровизира, да се отпусне и да си измисля какви ли не щуротии, лиготии. “Аз обичам репетициите, но киното е моята любов, моята страст, моята детска сбъдната мечта. Майка ми е изиграла много важна роля за избора ми на професия. Аз си представях от малка как от едната стая, влизайки в друга ме следи една камера. Въображаемата камера са първите ми стъпки в актьорската професия, намислях си някакви етюдчета, фантазирах си някакви неща. Вярвам в прераждания и мисля, че то е нещо отпреди", сподели Десислава Моралес.

По думите й тя късно е решила да кандидатства актьорско майсторство, въпреки, че винаги това е искала да прави. В началото на 90-те години се е снимала с “Бел епок" в клипове и реклами. На 24 години е кандидатствала две години поред в НАТФИЗ, но не я приемат и завършва актьорско майсторство в Славянския университет. Играе в детски постановки в “Theatro зад канала". Снима филми, актьорската професия за нея е благословия, изкуството е начин да изразява божественото в себе си  Меломен е и се чувства изцяло като музика -  за нея всичко е плавно, лесно, леко. Обичам да слушам много рок. Обича предизвикателствата,  обича да е динамично и донякъде трудно, защото я предизвиква. Обича да визуализира образите, които пресъздава, защото така ги усеща и си ги представя.

Обича комедийните роли, но в американските продукции играе зли вещици, които обожава и не й се излиза от образ след това, защото са интересни и й е забавно. “Излизам от образ,но си ме държи една еуфория, изразявам се по начина на героите си, даже още по-преиграно и възбудено. Децата ми също се снимат от бебета, синът ми участва в “Котките", а дъщеря ми и сина ми в “Двамата българи от ново време". В момента дъщеря ми е на 21 г., а синът ми  на 19 г.  Снима се с братя Аргирови, Big Mama Scandal, Reba Light, дует “Експоуз", Краси Аврамов", обясни Десислава Моралес.

Киното и театралната сцена би искала да сподели с Ирен Кривошиева, Ани Михайлов, Биляна Казакова, с толкова много професионалисти, Симеон Лютаков, Башар, който й е много близък приятел. Толкова много талантливи хора има. "Късметът е важен в една професия и труда, и да не се отказваш,  трудностите каляват волята. Трудните моменти съм преодолявала с музика. В личния ми живот има толкова много хора около мен, аз не усещам липса от нищо. Чувствам се недосегаема с всички тези хора около мен, и децата ми", допълни актрисата..

Не си е партнирала с Морган Фриймън и Доналд Съдърланд, но си е общувала на снимачната площадка с тях. “С Рей Лиото съм снимала една сцена. С Крисчън Слейтър бях студентка и първата ми по-специална масовка се води, там падат едни стъкла, той е полицай, те се рушат върху мен, прегръща ме, пази ме, това е първият ми контакт. След това вече аз съм омъжена, имам си дечицата, той пак идва в България, аз отивам на кастинг и ме избират да играя негова жена. И аз тогава му припомних за първите ни снимки. Толкова мил и слънчев човек, говори си с децата ми, все едно беше техен приятел. С Жан Клод Ван Дам дъщеря ми Летисия игра негова дъщеря. Със Стивън Болдуин, там вече и аз и Летисия си партнирахме с него" отбеляза актрисата.

Според нея няма разлика в работата между български и американски продукции, единствено езикът е различен. Снимала е както с български професионалисти, така и с талантливи български студенти, които знаят какво правят, но нямат такъв богат опит. Тя е изключителен меломан и не пропуска концерти. “На последния концерт бях на Глен Хюс, беше нещо магично, с Ники Кънчев се видяхме. На концертите съм винаги на първа линия, най-отпред, да дивея, да куфея, да усетя емоцията. Никога не съм се предавала, чувствам ли нещо вътре, в цялата ми душа,  да живее в мен, няма как, няма нещо, което да ме откаже",  сподели Десислава Моралес.

“Бившият ми съпруг е американец, с който сме в прекрасни отношения. Съжителството с чужденец е до човека, как си възпитан, но като че ли чужденците имат повече уважение и не делят женска от мъжка работа. Сегашният ми приятел е българин, аз съм се чувствала богиня и с американец, и сега се чувствам така с българин до мен, много зависи жената каква е. Най-силното оръжие на една жена е нежността, а много жени забравят да бъдат нежни, като че ли. В много мъжки времена живеем, но сме жени! Трябва да се научим всички на безусловна любов, разбирателство, уважение тогава няма какво да те спре", подчерта актрисата.

“Мечтите ми в личен план са толкова много и са за хората, които обичам. Филми, много, много, много филми със сценарии вдъхновяващи, с талантливи професионалисти. И в музикални клипове искам да снимам, рокаджийски, ако може. Много мечти имам. Всеки мой ден е различен, толкова е хубаво, Господи. Трудно е да си на свободна практика и когато нямам ангажименти ходя в залата, тренирам, виждам се с приятели. Аз имам много енергия и трябва да правя нещо. Любовта е безгранична и тя продължава във всички животи, когато е истинска има ангели, има светлина, има музика", отбеляза Десислава Моралес.

Ася АЛЕКСАНДРОВА






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: