Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
БАБХ погна магазините "Билла"
Автор: Екип Ruse24.bg 17:49 / 15.03.2012Коментари (18)1410
© ПОТВ
Във връзка със зачестилите сигнали на потребители, днес Българска агенция по безопасност на храните предприе масирани проверки на обекти от верига хранителни магазини "Билла България" в цялата страна.

Всички търговски обекти ще бъдат щателно проверени за съответствие с действащото законодателство. По време на масираните проверки ще се следи за съответствие на системите за самоконтрол, добри хигиенни практики, съответствие на сградов фонд и оборудване и други.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.03.2012 г.
+1
 
 
В малката Билла до затвора пък е пълен ужас.От почти година около щанда на захарните мирише на канал и изпражнения,че вътре с противогаз да стоиш.Скъпи стоки,грешни етикети и преди месец се заядох заради 0,69 стотинки -неправилен етикет и повече няма да стъпя там
Aнонимен
на 16.03.2012 г.
+3
 
 
Много скъпо- не пазарувам от там
+4
 
 
Че останаха ли още потребители в тази търговска верига :)))?В два от магазините им,които посещавам цари гробно мълчание :).За целият терен на магазина щъкаме има няма 5-8 човека :))).Тези хора не разбраха,че с тези високи цени на тази криза няма как да съществуват.Направо да закриват веригата и да не се мъчат :).
Aнонимен
на 15.03.2012 г.
0
 
 
Голям смях Агенцията по храните ги погва. По какъв критерий тези ветеринари само гледат етикети и термометрите на хладилните съоръжения. Как да знаят какво да проверяват като довчера бъркаха в кравешките задници и са изучавали фуража по добитъка. Смях и сълзи. Палячовци от накалинчената агенция на Миро мършата.
+2
 
 
да вземат да погнат СБА, че качеството на техните стоки е под всякаква критика... :(
Aнонимен
на 15.03.2012 г.
+3
 
 
АЗ ПЪК НЕ СЪМ ДОВОЛЕН и моето семеистви вече не пазарува там.... две били съм построил,през активната си деиност като електро техник=20 и косур години миналата нова година баш на коледа съпругата ми беше обрана 5 метра от охраната -точно под 1 охранителна камера на магазина(до плодовете) значи историята е позната и супер елементарна съпругата ми се обажда от гарата.. мило ще мина през била и ще напазарувам,моля те ела да ми помогнеш с покупките..... банално нали отивам -в началото на магазина я виждам детето =взело си клетка .оставило си документите вътре и влязла видяла някаква приятелка и чукат мохабет двете количката и до тях =дамската и чанта вътре ----- отивам ,през цялото време количката е при мен,скучая естесвено- недолюбвам да слугувам на собствената си жена:) отиваме на касата -портмонето и го няма ----- ок станало станало-продавачката=моя позната ме поглежда с разбиране.. отивам до вкъщи взимам пари и оправям сметката(около 50лв) след което отивам при охраната и му казвам че току що са ограбили жена ми пред очите му тъпото копеле спира да забива двете гаджета на възраста на дъщеря ми и почва да ми говори че такова нещо няма -аз съответно искам да си прегледат камерите за охрана на което ми се отговаря че камерите им не работят после идва нов филм-без оплакване в полицията ,не може да се гледат ----- ок -от лесно по лесно,блокирахме кредитните карти веднага отидохме -подадохме оплакване в 1 ру човека беше супер учтив,1 час внимание ни обърна=без да се намуси, без един жест на нетърпение ,без да го е еня че са празници .... та покраи тая приказка=когато плюете хора в полицията-изобщо по принцип не всичкио е лошо там има и много свясни хора и заслужават много уважение...
Aнонимен
на 15.03.2012 г.
+5
 
 
редовни проверки на риокоз и двск
-4
 
 
аз пак съм много доволен от билата на Колхозния :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: