Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
© Булфото (Архив)
Можем да победим с много и това ще е гаранция за правителство. Ако победим с малко, няма да има нищо. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в Сливен с членове и симпатизанти на партията, предаде репортер на "Фокус".

Борисов се скара на присъстващите кметове, че няма оптимизъм у тях.

"Целият ви град е облепен, билбордове – огромни пари някой е изсипал. Кой даде тази пари? Интересувайте се кой стои зад тези билбордове и стигнете до решаването на уравнението. Безводието ще става все по-тежко, ако системата Дунав, ако не се направи, ако не се подмени водоснабдяването и канализацията. Само че за такова нещо думи няма. А говорите за това какво казал регионалният министър Андрей Цеков. От партията на "Промяната" и ДБ няма нито един кадър, който да става за премиер, министър или каквото и да било. Това каза сутринта Цеков, не аз. И на въпрос на госпожа Цънцарова "кой ще е този човек“, той каза "Не знам“.  Никой няма да знае за кого ще гласува. Това не е честно, това сваля избирателната активност. Хората искат да им кажеш – ако сме ние, ще бъде този, този и този. Който е разочарован, ще отиде да гласува за друга партия, който не – ще гласува за нас“, каза още лидерът на ГЕРБ. 

Който спечели изборите, ще сложи дневния ред на на масата, категоричен е Борисов. "Ако е Партията на промяната и на ДБ – ще бъде техният дневен ред,  ако сме ние – ще бъде нашият. Някак не звучи те да ни поставят условия", подчерта той.

"Този път сглобката иска не да е в манастир, а да е направена в подземие, това няма да сработи, няма да е трайно и няма да се случи", допълни Бойко Борисов.

"Ние сме доказали, че можем да се справяме с нелегалната миграция, санирането, пътищата и т.н. За 7 млрд. има одобрени проекти. Все повече се затъва – 20 месеца икономиката слиза надолу. Всичко можем да направим, само трябва политическа отговорност. Това вече не граничи със здрав разум. Този път искат сглобката да е направена не в манастира, а в подземието. Това няма да сработи, няма да е трайно и няма да се случи. Основното е лидерите да се дръпнат назад, всичко изпробвахме. Никой не иска да пипаме избирателния закон. Ако такава е пак избирателната активност – пак нищо няма да се постигне. Затова отивайте и обяснявайте на хората. Изпускаме златно време. Има пари в еврофондовете, усвоили сме само 4-5%. Чакат ни парите в Брюксел. Те ще ги дадат, когато има стабилно правителство. Нямаме време. Важно е да се направи правителство. Ако победят те - ще се съобразяваме, ако сме ние, но сме с малко депутати - пак няма да правим нищо", отсече лидерът на ГЕРБ.

Още по темата: общо новини по темата: 577
17.10.2024 »
17.10.2024 »
17.10.2024 »
17.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За тебе всяко време което не си на власт да теглиш заеми и да харчиш луди пари е изпуснато време. От всички тези милиарди народа не вижда нищо, защото се дават като обществени поръчки само на приближени до партиите фирми. Политическите лъжи са ни писнали!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Издирват майка на две деца от София
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Мигрантски натиск към България
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: