Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Д-р Емилова: Плодове и чай след празниците, за да изчистим токсините
Автор: Харитина Агопян 10:13 / 07.05.2024Коментари (0)1245
©
След като празниците минаха е добре да направим един, два или три дни на плодове, чай и мед, в зависимост от това колко и каква храна сме консумирали. Това каза д-р Людмила Емилова в предаването "Денят на фокус“ на Радио "Фокус“.

Тя препоръча плодовете да се редуват с чай през два часа. Черешите са прекрасен плод за прочистване на организма. "В първите дни ядем много плодове, колкото поискаме. Тогава организмът отделя най-много токсини, които са кисели, и имаме нужда от алкална храна, която да ги неутрализира. Всички плодове са алкални. След това оставаме на около 2 килограма череши за целия ден с четири чая“, посъветва д-р Емилова.

Ако ядем много плодове в първите дни, рискът да получим силно главоболие е много малък, допълни специалистът.

Ако не направим разтоварваща диета след обилното хранене по празниците, натрупаните с храната отрови остават в тялото. "Рано или късно ще се появи високо кръвно налягане, диабет тип 2“, предупреди д-р Емилова.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Формула 3 сезон 2024
51-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Войната вУкрайна
Зима 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: