Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Как в пловдивското село тъпчат суджука с праз, а ракията е 50 градуса
Автор: Екип Ruse24.bg 09:39 / 25.12.2022Коментари (0)352
©
Румен Бахов ни отвежда в село Труд, за да ни покаже как се тъпче суджук с праз. В населеното място са култивирали специален сорт от зеленчука, наречен запалвач. В едно от семействата приготовленията са започнали рано сутринта, съобщава Nova.

Баба Величка е позволила на снаха си да започне с точенето на корите за баницата и тиквеника. Докато се приготвят традиционните рецепти, младите в семейството се учат как да приготвят ястията.

В Труд на почит е и ракията. Обясняват, че тя не бива да е под 50 градуса.


Още по темата: общо новини по темата: 194
25.12.2023 »
06.12.2023 »
03.12.2023 »
01.12.2023 »
18.11.2023 »
12.11.2023 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
51-ото Народно събрание
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: