Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Маги Халваджиян възражда култово предаване, "краде" звезди на конкуренцията
Автор: Екип Ruse24.bg 08:53 / 19.08.2024Коментари (0)998
©
Маги  Халваджиян е стартирал преговори с Нова тв за възраждане на шоуто "Х Фактор" 7 години след приключването на последния му сезон до момента у нас. Това сподели преди дни продуцентът, който представи автобиографията си във Варна.

Музикалното предаване е с общо 5 издания у нас до момента, но е успяло да създаде най-много звезди за родната сцена.

"Х Фактор" в България приключи през 2017-а заради катастрофален рейтинг. Шоуто, в което по традиция се явяват най-харизматичните кандидати за музикална слава, изведнъж се оказа в остър дефицит на таланти, което логично се отрази и на зрителския интерес.

От всички, които се явиха на кастинг във въпросната година, не излезе нито една звезда. Дори най-обещаващите млади таланти не направиха кой знае каква кариера на фона на проспериращите участници преди тях, сред които са Дара, Михаела Маринова, Жана Бергендорф, Рафи Бохосян, Павел и Венци, Кристиан Костов, Гери Никол, Тита, Християна Лоизу и още много от съвременните български звезди, че даже и Владимир Зомбори, макар че той нашумя много след участието си, като актьор и с проекти, които нямат нищо общо с музикалното състезание.

В "Х Фактор" 5 блеснаха единствено младата певица Йоана, която след това потъна в безизвестното, и женската вокална група "4 Magic“, която спечели формата, но впечатли единствено с кавър на народната песен "Вечеряй, Радо".

Всичко това накара телевизията и продуцента Маги Халваджиян да стопират проекта, но само временно, в очакване на по-добри дни. Явно арменецът е преценил, че тези дни вече настъпват, затова е предложил на медията да върне музикалното шоу в ефира си. Откакто "Х Фактор" е слязло от екран, единственото предаване от този тип у нас е "Гласът на България" по Би Ти Ви. Оттам обаче рядко излизат звезди и ако случайно някой от участниците нашуми, със сигурност не го дължи на тв формата.

Сред малкото популярни участници в "Гласът" са Керана, Никеца, народната певица Петя Панева и фолк звездата Роксана – твърде скромна бройка за шоу, което се готви за 11-и сезон. Там в последните години концертите на живо са сведени до абсолютния минимум – само два, почти всичко тече на запис и като цяло се работи основно за постигане на максимум рейтинг с минимум средства.

В "Х Фактор" този принцип никога не е важал. Предаването винаги е имало много концерти на живо, зрителско гласуване и изключителни изисквания към кандидатите – не само да пеят добре, но и да имат силно сценично присъствие, харизма и устойчив характер.

Явно затова Маги Халваджиян е преценил, че му е време за завръщане.

Водещи отново ще бъдат емблематичните за формата Мария Игнатова и Алекс Раева, което означава, че втората най-вероятно занапред няма да води "Денсинг Старс“ по Би Ти Ви. Както вече стана ясно, за това място гласят Натали Трифонова. Кои ще са менторите, все още не е ясно, но най-вероятно ще се запазят любимите на продуцента, а и на зрителите Любо Киров и Заки Соколов.

Халваджиян вероятно ще покани близката си приятелка Мария Илиева, Дара, която е една от най-големите звезди, излезли от шоуто му, а сега журира в "Гласът, а нищо чудно да вземе и Миро или Веселин Маринов, ако прецени, че това ще му донесе добър рейтинг. Саня Армутлиева може и да не влезе в журито, но със сигурност ще има участие, ако не пред камерите, то поне зад кулисите, защото продуцентката има нужда от нови попълнения в компанията си.

Завръщането на предаването ще е най-вероятно чак след година, тъй като тази есен Маги Халваджиян пуска нов сезон на "Пееш или лъжеш“, а напролет се очаква най-хитовото му шоу "Като две капки вода“. Освен това продуцентът намекна и че вече мисли за пауза на състезанието за двойници, тъй като му е много трудно да намери подходящи участници за него. Въпреки това догодина ще прави нов сезон, пише Уикенд.

Още по темата: общо новини по темата: 5921
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/987 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Избор на български еврокомисар
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
17 септември – Денят на София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: