Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Майки скочиха срещу алкохола на промоция в студентските дискотеки
Автор: Екип Ruse24.bg 11:31 / 17.04.2012Коментари (4)223
© Ruse24.bg
Студентските съвети заедно с вузовете примамват клиенти в чалготеки с карти, които осигуряват алкохол на промоция. Националното представителство на студентските съвети раздават безплатни пропуски, които предоставят вход в популярни дискотеки в София, Варна, Бургас и Стара Загора, но само в определени дни от седмицата. Отстъпката в цената на алкохола важи само ако студентът си поръчва наведнъж цели бутилки. В заведенията в кампуса печелят клиенти с намаления на алкохол, така младежите могат да си купят бутилка уиски и 4 енергийни напитки за 50 лв. Единственото условие е да притежават ID карта.

Кандидат-висшистите от УНСС например могат да получат пропуск всеки работен ден между 9 и 16,30 часа в кабинет 1009. Компанията има сключено споразумение с Националното представителство на студентските съвети и поставя логото им на картата.

Пропуските се раздават напълно безплатно от октомври 2011 г. На сайта на компанията, която предоставя картите, се казва, че с подписването на споразумението фирмата се ангажира да организира забавления за бъдещите висшисти. Картата е изработена от PVC пластика с идентификационен номер и магнитна лента, със съдържание за картопритежателя. Фирмата дава бонуси за най-активните собственици на ID картите. Тези, които се възползват от промоциите, получават точки. Схемата е колкото повече алкохол на промоция консумираш, толкова повече пиене ще можеш да си купиш при следващото посещение.

От сдружение "Майки срещу насилието в Студентски град" настояха за прекратяване на порочната практика. Според тях, ако това не се случи, скоро на студентите ще започнат да се раздават ВИП карти за отстъпка при посещения на стриптийз клубове в централната сграда на университета.


Източник: в. "Монитор"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.04.2012 г.
+1
 
 
Само фалшив алкахол има там. В къщи най-добре.
0
 
 
Днешното не са студенти.Зад тези хора се крият проститутки и наркодилъри.Попитайте някои холандец или англичанин какво е българска студентка и ще видите как ще му светнат очите и какви истории ще ви разкаже.Не е тайна,че днес всеки става студент заради безконтролният живот от оргии,наркотици и алкохол.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: