ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Месопреработвателите изпитват остра криза за свинско и говеждо месо | ||||||
| ||||||
По повод готвените нови стандарти, които да определят какъв процент месо ще има в колбасите, д-р Чамова коментира: "Процентът месо е много относително, зависи покоя рецепта го гледате. Това са много изкуствени неща, които се създават, едно изкуствено напрежение. Българският потребител е манипулиран от най-различни от най-различни организации, от различни лобита на вносители на продукти не български." 240 хиляди тона свинско месо са нужни за годишното задоволяване на българския пазар. Две трети от тях се налага да бъдат внасяни, посочи шефът на Асоциацията на месопреработвателите д-р Светла Чамова. "С говеждото месо е още по-трагично. Пилешкото е единственото, което си има и производство, и пазари, и възможности за износ." |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 09.06.2018 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Няма да ни се размине, НИМХ потвърди официално прогнозата
10:42 / 27.11.2024
Нов коледен хит, но не е на Марая Кери
16:56 / 27.11.2024
Предстои промяна в големите търговски центрове
12:00 / 27.11.2024
Борисов: Утре ГЕРБ внася две питания до КС
11:05 / 27.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета