Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Млада жена изпадна от рейс, гумите премазаха краката й
Автор: Екип Ruse24.bg 09:49 / 30.01.2014Коментари (1)425
© Ruse24.bg
Снимка Архив
Млада жена изпадна от автобус и задните гуми премазаха краката й. Инцидентът стана в 7,20 ч. вчера сутринта на кръговото кръстовище в началото на град Гоце Делчев.

Изведнъж вратите на претъпкания автобус на местната фирма "Динамо" дали дефект и едната се отворила внезапно в движение. 29-годишната Гергана Кюмкова от село Гърмен не успяла да се задържи и изпаднала от рейса. Шофьорът не е могъл да реагира веднага и задните гуми буквално прегазили краката на младата жена. Пострадалата веднага е транспортирана от екип на "Спешна помощ" до болницата "Иван Скендеров" в критично състояние, била е в травматичен шок. Оказа се, че долните крайници са размазани. Около обед пострадалата беше транспортирана до болница в София, за да й се извършат допълнителни операции.

"29-годишната Гергана Кюмкова от Гърмен е с опасност за живота и едва когато състоянието й се стабилизира, ще бъде транспортирана до "Пирогов". Има вероятност да повикаме хеликоптер, заяви д-р Иван Канелов от болницата в Гоце Делчев. В момента тя е настанена в отделението по реанимация на гоцеделчевската болница с комоцио и тежки фрактури на подбедриците. Две фрактури има и общо взето положението й е сериозно, още е в шок. Ще бъде транспортирана в най-удобния момент, защото сега тoва няма как да се случи, чакаме кръв", уточни д-р Иван Канелов. Според думите на шофьора на злополучния рейс някой е развинтил крана за въздух и затова вратата се е отворила в движение

Автобусът е на фирма "Динамо" и е пътувал по линията Гоце Делчев - с. Балдево - Гоце Делчев, като по пътя събирал работници от селата Гърмен, Марчево и Огняново. Всеки ден автобусът се претъпква с хора, разказаха очевидци. По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че на 15 януари 2013 година автобус на същата фирма се запали в движение в прохода Предел. И тогава техническа неизправност беше причина за инцидента.

Източник: в. "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 30.01.2014 г.
0
 
 
Кръгово кръстовище?!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
Земетресения в България
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: