Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Нахапаният от кучета професор почина
Автор: Екип Ruse24.bg 11:02 / 08.04.2012Коментари (88)384
Починал е 82-годишният проф. Ботьо Тачков, който бе жестоко нахапан от глутница кучета в София, съобщават от семейството му.

Възрастният мъж беше приет в Клиниката по реанимация на ВМА. Преди дни от лечебното заведение заявиха, че очакват влошаване на състоянието на проф. Тачков. Бездомните кучета бяха откъснали цели мускулни групи от крайниците на учения. В резултат на големия шок мъжът е получил и тежка сърдечна криза.

Професор Ботьо Тачков е един от най-известните българи в Америка. Работил е на "Уолстрийт", във външното министерство на САЩ, в Световната банка и в ООН.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пс: не се притеснявай, в следващия си живот ще си пес и ти
0
 
 
Иван аргиров, тодор трифонов, много сте зле. За да се реши проблема, ще трябва да се поструят приюти за животни те а не да се избиват да се възпитават селяните като теб, или най добре: на сапун... в франция няма животни по улиците защото ако се види самотно животно, веднага се изпраща в приют, а не като в българистан. та*ак
-1
 
 
Живеем в държава, в която живота на кучетата се цени повече от човешкия живот. А всички природозащитници да се скрият някъде!!!
+1
 
 
за съжаление България предлага само такава екстра,живееш и се трудиш цял живот някъде по света и си решил да се върнеш и да и зживееш старините си в родната родина,но уви тя те посреща с трагичен край,това е толкова нелепо че чак човек се чуди заслужава ли си да помислиш някога да се завърнеш у дома
Aнонимен
на 09.04.2012 г.
0
 
 
ОБИЧАМ ЖИВОТНИТЕ! ИМАМ КОТЕ, НО КАТО ГЛЕДАМ ТЕЗИ ГЛУТНИЦИ ОТ УЛИЧНИ КУЧЕТА МЕ ПОБИВАТ ТРЪПКИ.....
+1
 
 
Природо защитниците да си ги приберат в къщи като много знаят!Нищо против кучетата,обаче не може човек да завърши живота си по този нелеп начин в европейска държава в 21 век.Щастливи кокошки,кучета и т.н. Пенсионерите,едва преживяват,но това никой не го интересува!
+2
 
 
Лошо - въпросната глутница кучета наистина са виновни в случая и трябва да бъдан намерени и приспани. Нека започнат обаче и толкова активни спорове и по-въпроса с убийците и грабителите от ромски произход на дядовци и баби по селата - поне 10 пъти по-често са случаите на такава смърт - защо се мълчи и няма активност - някой не му стиска ли?
0
 
 
животните не са виновни,ние сме животни,че допускаме всичко това да се случва ,че като ни писне ги изхвърляме от домовете,че ги храним с живо месо и после от балкона гледаме сеирче сме безотговони към всичко,че това е работа на кмета да намери начин да реши проблема нали за това гласуват хирата за него,всеки чака на държавата,но държавата сме ние,а управниците-те не искат да я управят умишлено ,така лека полека ще си отиваме един по един,защото целта е тук да няма държава....жалко да се прибереш в родината си ида завършиш живота си по такъв мъчителен начин....
+2
 
 
Срамота е и голяма загуба за държавата ни подобна нелепа смърт... Искрени съболезнования на скърбящото му семейство. Нека уважим паметта на човека като се обединим в иск към държавниците ни да се вземат мерки и да се прочистят улиците от бездомните кучета. Проблемът отдавна е преминал границите на хуманно отношение към животните. Тук става въпрос за елементарна човешка сигурност в една европейска държава. Нека всеки от нас да се обърне към общината си с иск да се отстранят бездомните кучета. Нека не оставим тази трагедия да се повтори!
+1
 
 
НЕ ГО КОМЕНТИРАЙТЕ ТОЯ НЕНО.ЯВНО НЕ РАЗБИРА ПРОБЛЕМА
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: