ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Общото между медицината и сладкарството: Анастезиолог създава дизайнерски торти | ||||||
| ||||||
"Създаването на една торта стимулира фантазията ми и любовта към приказното, необичайното, желанието да видя красивото във всичко", сподели д-р Шик за "Социална мрежа" по Нова нюз. За нея идеята на тортата е да изтъкнеш най-хубавото за някой рожденик, пасаж от книга, епизод от филмче. Признава, че нейната страст към сладкарството идва и от майка й, която винаги е правила сладкиши и торти. След това започва да прави и торти за децата си, а по-късно и за колеги. Д-р Шик трудно съчетава медицината и правенето на торти, защото и двете изискват време и съсредоточаване и концентрация, но успява да достигне баланс, като понякога едното взима превес над другото. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Първата жена на Димо Алексиев го зарязала заради алкохола
11:40 / 25.11.2024
Шуробаджанащина в "Пееш или лъжеш", зрителите бесни
08:49 / 25.11.2024
Млада учителка показа брутално невежество в "Стани богат"
11:18 / 24.11.2024
Телевизионна легенда на БНТ е имала интимна афера с Гунди?
11:58 / 24.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@ruse24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Ruse24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Ruse24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: