Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Офисите на НАП ще работят в събота и неделя
Автор: Екип Ruse24.bg 12:27 / 22.04.2009Коментари (0)301
© Ruse24.bg
Офисите на Националната агенция за приходите (НАП) ще работят в събота и неделя (25 и 26 април) с обичайното си работно време от 9,00 до 17,30 ч. За да улеснят своите клиенти и във връзка с изтичащия на 30 април срок за подаване на декларациите за облагане на доходите на физическите лица, служителите на НАП ще приемат формулярите и през почивните дни. Русенци ще могат да ползват салоните за обслужване на клиенти на ет. 3 и ет. 7 в офиса на Териториалната дирекция на ул. "Църковна независимост" - 16. Други административни услуги няма да се извършват в събота и неделя. Напомняме, че крайният срок за плащане на дължимия данък върху доходите по годишната декларация трябва да бъде внесен най-късно на 30 април.

Към годишната декларация за облагане на доходите на физическите лица се прилагат също служебни бележки за доходи от трудови и извънтрудови правоотношения, копие на валидно решение на ТЕЛК/НЕЛК (ако се ползва данъчно облекчение за лица с намалена работоспособност), копия на документите, удостоверяващи направените лични вноски за осигурителен стаж при пенсиониране, годишен финансов отчет за доходи от дейност като едноличен търговец и други.
Повече информация за това как се попълва данъчната декларация за доходите се намира в интернет страницата на НАП www.nap.bg. Консултация за деклариране на доходите може да се получи на цената на градски разговор от цялата страна на телефона на информационния център на НАП - 0700 18 700.

Най-лесният начин за изпращане на данъчните декларации е по интернет, с електронен подпис. Тези клиенти на НАП, които подадат декларациите си по интернет, могат да ползват отстъпка от 5% върху сумата на данъка за довнасяне до 30 април.

Декларациите за облагане на доходите могат да се подадат и по пощата с обратна разписка или директно в 401 пощенски станции, където служителите на "Български пощи" също издават входящ номер.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Пожари 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в България
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: