Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Проф. Витанов измисли нов закон! Той: Кукичка съм ви пуснал, да се мятате на нея
Автор: Йоланда Пелова 14:49 / 02.08.2024Коментари (3)1065
©
Кратък коментар за 2 август 2024 година направи известният математик проф. Николай Витанов. Публикуваме го без редакторска намеса:

Интересни събития стават по света и у нас. Най-напред - поредният трансджендър скандал на Олимпиадата. Тя тая олимпиада с това ще се запомни. Но преди краткия коментар на това, да формулираме

Закона на Витанов: Демокрацията винаги загива заради шашкъниите, които се правят в нейно име.

У-у-у-у, дю-ю-ю-ю, бе Витанов, каква е тая дума шашкънии в закон, Бе! Може ли професор да говори така - ще те замятат на куката юрдечетата. Може, може, юрдечета мои, кукичка съм ви пуснал, да се мятате на нея. Точно този професор е писал наръчник по пропаганда и знае как да каже нещата, така, че да влязат дори и в юрдешките глави. Тъй, че - шашкънии, които изсмукват жизнената енергия от демократичните структури и те започват да линеят и загниват- ИН-ситуация, дето ще кажат китайците. Е-е-е-е, да видим сега - къде са правата на жените, кудкудякащи апологети на трансджендъризма? Как тъй - достатъчно било, че иа женски паспорт и ще го броим за жена на олимпиадата. Мислело си, че било жена и хоп - в олимпийския турнир по бокс. Намерило да прави шашкънии. Що не иде при мъжете, нали вече са дисквалифицирани тия женствените, за това, че са биологични мъже. Какво е това - да пускаш биологични мъже да бият жени. Е-хо-о-о-о, феминистките, ква стана тя? Къде сте, бре. Шашкъния, нали така. Хайде сега, четете закона за шашкъниите по-горе и мислете. И следващия път като чуете - ...бах ти демокрацията, да не се чудите. Има закон ва Витанов по въпроса.

У нас. Шашкъния до шашкъния. Ицито комплотира срещу Рая Назарян. Ицито недоволен от кашите в съдебната система. Тъй, тъй, вярно е - каши. И кой ли е един от главните, дето ги шашкъндисва тия каши? Ами де да знам. Ицито каза, че не е той. Длугите са виновни. Тъй, тъ-ъ-ъй. Ама не си мислете, че Ицито е прост. Цел си има той. Максимизация на шашкъниите в съдебната система. Туй ли е целта, бе Витанов? А-а-а-а-а, не знам. Знам само, че има закон на Витанов за шашкъниите и демокрацията. А как Ицито влияе на демокрацията, решавайте вие.

Напред към войните. Чакаме отговора на Иран на убийството на лидера на Хамас в Техеран. Знаете, че мен ме интересува на първо място техническата страна на въпроса, а именно, дали иранскте нападателни средства са толкова напреднали, че да пробият съществено израаелската противовъздушна отбрана. Щото ако са напреднали, бързо ще се появят при прокситата покрай Израел. Гледаме.

Украйна. Може да ви се струва странно, но страшно обичам да гледам украинска телевизия. Там си върви долнокачествена пропаганда, но тя си е за населението в Украйна. Аз изучавам, върху какво е съсредоточена украинската пропаганда. А тя е съсредоточена върху две неща - колко е зле в Русия. И колко е зле руската армия и какви големи перемоги има украинската. Гледаш, гледаш, па се питаш. Добре - руснаците са под санкции, пък икономиката им расте. На Украйна уж целия свят помага, пък икономиката им се свива. нещо я разрушава. Ко Й туй нещо - украинските телевизии не казват. Ама руската военна промишленост била много зле. Ама произвеждала само 4.5 милиона артилерийски саряда на година. Ба-а-а-а, чИ малкУ, Бе! Ами САЩ и НАТО? Под 2 милиона на година. А-а-ах, какво стана тя? Ама на руснаците им останали танкове само за две години. У-р-р-р-р-а-а-а! А-а-а-а, чакай, на украинците за колко време им останаха танкове. Щото ако системите спрат, какво ли ще стане? Май няма собствени танкове и чака каквото дойде от Запад. Весела работа.

Пушечно месце. Гледаш украинската телевизия, гледаш - перемога да перемога, загуби нема! Седиш и се чудиш - докога ли е издържи това? Щото безвъзвратните загуби средно за войната дотук са над 1000 човека на ден, а в последно време - гонят 2 000 на ден ( в последния месец - 60 000 за 31 дена). Тук перемога, там перемога, пък руснаците превзеха Красногоровка и влязоха в Торецк, където почват боеве в самия град. Покрай Очеретино е мазало, там украинците хептен ме могат да спрат руското настъпление. Добре, тогава докога с тая гьобелсиада? Щото ще дойде ден и на народа ще трябва да му се каже, че всимко е било нахалост и че за да се спре вйната, трябва да се загубят територии. Ами европейската бауцариада - тя как ще вземе завоя? Или ще правим джендъриада след джендъриада, та да отвличаме вниманието на хората от това, какви ги вършим с наливането на милиарди в бездънната каца Украйна. Абе, нямаше ли ли някакъв закон ва Витанов за шашкъниите и демокрацията? Май имаше. И какво гласеше тоя закон? Е-е-е-е, правете си сметката. Чака ви шашкъниада след шашкъниада. Тъй казва диалектиката. Гниещата демокрация трябва да се подхранва със зрелища. Джендърски зрелища. Тъй си е отишла Западната римска империя. Последното императорче хвърлило короната и заживяло като обикновена гражданка. А преди това баща му убил Аеций. Този дето тръгнал да спасява нещата и разбил Атила. Я-я-я-я-я! Тук пак има закон.

Закон ва Витанов: Политическите системи загиват от шашкъниите, които се правят в тяхно име.

И демокрациите и империите.

Така, стига за днес.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войните да ви заобикалят.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абсолютни глупости,този е един професор по...простотии!И да дрънкаше разни врели некипели по време на пандемията. Нищо математическо няма в него,професор колкото аз съм трамвай!А и законотворец станал по шишкании.Що ли изобщо чета подобни налудничави мисли!?
+1
 
 
Как толкова прост човек се е сдобил с титла "професор" ? Явно се е случило през соца, тогава всякакви идиоти ставаха професори по партийна линия.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Избор на български еврокомисар
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
17 септември – Денят на София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: