![](http://i.id24.bg/img/loader.gif)
ЗАРЕЖДАНЕ...
Производител каза как да различим истинското сирене от ментето | ||||||
| ||||||
С просто око трудно може да се познае какво качеството е едно сирене. Трябва да се опита, съветват производителите. "Сиренето може да бъде познато по изразения приятен млечно-кисел вкус. Хубавото сирене трябва да е зряло минимум 45 дни. Трябва да има порцеланов лом, когото го разчупи човек и разбира се да има хубава консистенция – да не е нито твърдо, нито меко. Разбира се, трябва да отговаря на определени стандарти за качественото сирене", обясни пред обществената телевизия производителят на млечни храни Иван Мутафов. Той коментира, че цената може да бъде показател за качеството на сиренето, но не винаги. Ако тя е ниска това е предпостака, че може да не са спазени всички стандарти за качествен продукт. |
Още по темата: | общо новини по темата: 439 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/74 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@ruse24.bg