Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Вижте новите областни управители на Разград, Враца, Монтана, Смолян, Стара Загора, Шумен и Ямбол
Автор: Екип Ruse24.bg 20:56 / 03.07.2024Коментари (0)546
©
Служебното правителство назначи седем нови областни управители - на Враца, Монтана, Разград, Смолян, Стара Загора, Шумен и Ямбол, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Със същото решение са освободени заемащите досега длъжността.

Област Враца

За областен управител на област Враца е назначен Николай Николов. Той е финансист по образование. От 2023 г. е заместник областен управител на област Враца. Преди това е работил шест години в същата областна администрация в сферата на административния контрол и регионалното развитие.

Област Монтана

Калин Хайтов поема поста областен управител на област Монтана. Досега той е заемал длъжността заместник областен управител в същата област. Калин Хайтов е бил преподавател в професионалната гимназия "Проф. арх. Стефан Стефанов“ в Монтана. Завършил е Русенския университет "Ангел Кънчев“. 

Област Разград

За областен управител на област Разград е назначен Севджан Съдкъев. Притежава богат административен опит. Придобива образователно-квалификационна степен "Магистър“ по специалността "Индустриален мениджмънт“ от Русенския университет "Ангел Кънчев“. 

Област Смолян

Румен Пехливанов е назначен за областен управител на област Смолян. Той е икономист по образование. Притежава дългогодишен управленски опит. В периода 2001 г. – 2023 г. е бил кмет на община Рудозем, а между 2003 г. и 2007 г. – председател на общинския съвет в същата община.

Област Стара Загора

За областен управител на област Стара Загора е назначен Методи Марков. Притежава образователно-квалификационна степен "Магистър“ по специалността "Публична администрация“ от Академията на МВР в София. Той е дългогодишен служител в системата на МВР. От 2011 г. до 2018 г. е зам.-кмет на община Мъглиж. 

Област Шумен

Бейнур Ахмед е назначен за областен управител на област Шумен. Близо 15 години работи в община Шумен, а от 2013 г. до 2015 г. е главен секретар на Областната администрация Шумен. Завършил е ШУ "Епископ Константин Преславски“.

Област Ямбол

За областен управител на област Ямбол е назначен Николай Костадинов. Притежава висше юридическо образование. От 2023 г. е заместник областен управител на област Ямбол. Преди това, близо седем години е бил старши юрисконсулт в Инспекция по труда – Ямбол.

На 26 юни т.г. служебният кабинет назначи четирима нови областни управители – на Кърджали, Пловдив, Търговище и Хасково.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
50-ото Народно събрание
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: