Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
10 знака, че вашето куче ви обича
Автор: Екип Ruse24.bg 12:23 / 09.08.2024Коментари (0)855
©
Странно е думата, която често използваме за поведението на домашните си любимци! Изглежда, че те често правят неща, които ни забавляват, които са или изключително сладки и весели, или откровено озадачаващи.

И тъй като всяко куче има свой собствен език на любовта, решихме да съставим кратък списък с всички видове луди неща, които нашите питомци правят, за да привлекат вниманието и да ни покажат малко обич. 

10 странни начина, по които кучето ви показва, че ви обича:

Носи ви подаръци и любими играчки 

Някои кучета обичат да носят подаръци на собствениците си -независимо дали става дума за пръчка, която са намерили в двора, или за любимата им играчка. Фактът, че домашния ви любимец споделя най-ценното си притежание, е израз на обичта и желанието му да получи вашето внимание и приемане.

Иска да играе с вас

Кучетата ни канят да играем по много начини. Някои домашни любимци се заиграват сами, а след това постепенно стават по-шумни, за да привлекат вниманието ви. Други може да стоят пред стопаните си, заели поза "лък“ (с вдигната нагоре задница), и да лаят в очакване. Без значение как кучето ви кани да играете обаче, това е сигурен знак, че ви обича!

Понякога сякаш кучето "ви говори"

Някои кучета са много по-бъбриви от други. За това понякога действително може да ви се стори, че домашният ви любимец сякаш "ви говори“. Ех, само да можехте да разберете какво се опитва да ви каже животното, нали!

Слага лапата си на крака ви

Понякога кучето може да дойде, да седне до вас и внимателно да постави лапата си върху крака ви. А след това да ви отправи бърз поглед, за да види дали сте забелязали жеста му. Ако това ви звучи познато, то трябва да знаете, че пред вас стои мил жест, сигурен начин, че питомецът ви обича и иска да ви го покаже. 

Подръж ме, ако можеш!

Някои кучета просто нямат понятие за лично пространство. За това и те без да се замислят биха положили върху вас цялото си тяло, отпускайки пълната си тежест върху вас – без значение колко са големи! 

Търсене на близост

Случвало ли ви се е кучето ви да влезе под крака или ръката ви и да ви смуши, за да ви накара да го погалите? Ако е така, то трябва да знаете, че това е категоричен знак, че иска обич и внимание. Не е ли очевидно?

Крие се зад вас

Ако имате по-малко куче, което ви търси за насоки и защита, то може да се скрие зад вас, ако е уплашено или несигурно в средата си. Животното знае, че вие ще се погрижите за него и ще гарантирате, че каквато и заплаха да има наоколо, тя няма да го засегне. Това е сигнал за доверие и обич, пишат от DogsandCats.bg.

Обсесивно облизване

Някои кучета сякаш губят контрол над езика си от време на време! Ако това се случва и с вашия домашен любимец, то знаете, че в тези моменти животното сякаш не може да спре да ви ближе, като това се отнася за всяка част на тялото ви, която може да достигне. И дори самите вие да не сте почитатели на тези целувки, това е един от начините, чрез които косматите ни другари показват привързаност.

Гледа ви в захлас

Ако кучето ви просто си стои, гледа ви и чака да му обърнете внимание, това е знак, че търси вашето одобрение. То чака да забележите, че седи там с възможно най-жалното изражение, защото вие сте центърът на неговия свят. 

Настанява се между краката ви

Кучето може да мине под бюрото ви, докато работите, и да се настани между краката ви. И ако това ви се случва често, то вероятно се чувствате леко притиснати. Истината обаче е, че питомецът ви никак не се вълнува колко сте високи! Той иска да е близо до вас, независимо от всичко.

И така, това са само няколко от странните начини, по които нашите домашни любимци показват обичта си. Бъдете сигурни, че всяко куче има свой собствен специален начин да ви покаже колко много означавате за него. Което, не се съмнявайте, е много!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Избор на български еврокомисар
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
17 септември – Денят на София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: