Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
17 години тя влизаше в домовете ни, днес ще е за последно
Автор: Екип Ruse24.bg 08:42 / 26.07.2024Коментари (0)862
©
Магнетична, усмихната, умна, красива и отговорна - една жена, с която започваше денят на много българи, влизайки в дома им от ефира на "Преди обед". Десислава Стоянова се раздели официално със зрителите и екипа на "Преди обед“. Водещата затваря тази глава от професионалната си биография, за да може да отдели повече от времето и енергията си на новата си професионална страст – обученията по презентационни и медийни умения. 

17 години тя беше част от екипа на bTV и влизаше в домовете ни. От 2002 до 2007 г. тя е репортер в нюзрума на bTV Новините, където се занимава предимно с политическа журналистика, а някои от документалните филми, които създава за bTV Репортерите, са отличени с престижни отличия. През февруари 2012-та става водеща на "Преди обед“. В следващите 12 години всеки делничен ден на живо в ефир, рамо до рамо с Александър Кадиев, а в последствие и с Петър Дочев, тя се превърна в любима водеща на стотици хиляди български зрители и заедно с екипа зад кадър изведоха предаването до изключително висока гледаемост в часовете преди обяд.

Днес тя ще застане за последен път пред зрителите в ролята на водещ на "Преди обед“.

10 причини да обичаме Деси Стоянова

СТИЛ И ХАРИЗМА ВСЕКИ ДЕН 

2750 издания на "Преди обед" и във всяко от тях Деси Стоянова беше забележителна. Тя просто е жената, на която отива всяка рокля, а всяка прическа я прави още по-красива. Виждали сме я и с романтични къдрици, и с права коса, и с цветни рокли, и с монохромни тоалети. И сякаш всичко - и кубинките, и високите токчета са направени точно за нея.  

ПРОФЕСИОНАЛИСТ

В продължение на общо 17 години Десислава Стоянова е част от екипа на bTV. Деси се включваше в ефир от дома си по време на ковид пандемията. Последна стотици гости в студиото на "Преди обед" и с всеки от тях успя да проведе смислен, емоционален и полезен разговор. И с това всеки ден на зрителите пред екрана успяваше да се започне и красиво, и смислено.

ЕМОЦИОНАЛНА

Деси загуби съпруга си журналистът Велислав Русев, който почина на 57 години след инсулт. 

"Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на "Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този“ – написа тя в социалните мрежи. 

ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА И ИНОВАТИВНА

 

Десислава Стоянова има и собствен проект, наречен "Основи на медийното говорене". В уебинарите тя дава ценни съвети за успешно медийно присъствие. Обученията са насочени към хора, които се интересуват от тями като - най-често допускани грешки при общуването с медиите, какво превръща една личност, тема или случка в интересна за медиите; как да се позиционирате като "говорител“ по темата, която ви вълнува, и т.н.

"МЕН НЕ МЕ МИСЛЕТЕ"

Актьорския си талант разкри с участие в сериала "мен не ме мислете". Там влезе в ролята на прокурор. 

 

ЕКО СЪЗНАНИЕ

"Да сме отговорни заедно означава всеки да направи това, което зависи от него" - категорична е тя и тази проява на еко съзнание не е само на думи. Водещата на "Преди обед" следва свои зелени практики, които важат в дома й за всички в семейството. Засадила е не една и две фиданки край къщата им в Еленския Балкан. Изхвърля боклука си разделно. Използва платнени торби за пазар. Децата й си носят вода за училище в бутилки за многократна употреба.

ОТКРОВЕНА

За да ти вярват зрителите зад екрана, трябва сам да вярваш на себе си, но и да си достатъчно откровен. Публиката би усетила всеки фалш или преиграване.  

ПРИЯТЕЛ

"Деси е честен в професията си човек и приятел, на който мога винаги да разчитам. Тя претърпя изключително развитие в ефир, но все още остава много симпатична с липсата на самочувствие на истинска звезда", откровен е Георги Тошев при гостуването на водещата в "Търси се..." Дългогодишната екранна половинка на Деси - Сашо кадиев пък, сподели, че отдавна са свикнали един с друг и знаят какво да очакват и в добро, и в лошо. 

МАЙКА

Деси Стоянова е майка на близнаци - Красимир и Стефан. "В началото беше трудно. През първата година на моите чудни синове почти не бях спала. Бях се превърнала в ходещо зомби. И то при положение, че и майка ми, и сестра ми помагаха. Децата се будеха буквално на всеки час, освен в случаите, в които се будеха по-често. И много трудно заспиваха, освен това… Още си спомням деня, в който (трябва да са били вече на около 10 месеца) спах цели 5 часа накуп. По-отпочинала не се бях чувствала в живота си, ако щете вярвайте. След това дойде моментът, в който успях да измия чиниите без никой да се разреве по средата на начинанието (следваща победа) и така някъде към втората им година животът започна да се нормализира." - споделя тя в интервю за "Майко мила" през 2018. Безсънието си заслужава - би го казала всяка майка, 

"ДОБРО УТРО, КОЛЕГИ"

Винаги, когато влиза в нюзрума, устремена към студиото на "Преди обед", за да започне поредния си ефир, Деси поздравява с "Добро утро, колеги!" И утрото наистина става по-добро!, припомня ladyzone.bg

Още по темата: общо новини по темата: 1219
07.09.2024 »
07.09.2024 »
07.09.2024 »
07.09.2024 »
07.09.2024 »
07.09.2024 »
предишна страница [ 1/204 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Водна криза
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: