Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алекс Богданска е направо неузнаваема от корекции
Автор: Екип Ruse24.bg 17:06 / 20.10.2024Коментари (0)168
©
Александра Богданска вече е доста трудна за разпознаване. Бившата жена на Даниел Петканов сигурно сама не знае колко корекции е правила по себе си, но вече е като копие на Емилия, Алисия и още куп клонинги, които дори на нас ни е трудно да разпознаем. Благоевградчанката е известна с това, че не използва филтри на снимките си, тя направо се тунингова и на живо изглежда така, както на фотоси. За съжаление, последните години всеки месец има промени при нея.

Сравнение със снимка от зората на нейната кариера на подиума показва, че лицето й в момента няма нищо общо с вида, в който природата го е създала. Хората вече се чудят коя е тази, която води "Биг Брадър“.

Известността на моделката започна от спечелената титла Мис "Национален отбор по баскетбол", мина през много реклами, корици на списания, публичен скандал с любимия й Дани, сватба във "ВИП Брадър“, раздели, развод, най-скъпоплатен инфлуенсър и стигнем до водеща на "Биг Брадър“. За 12-те години, откакто беше избрана за талисман на националния отбор по баскетбол досега, Богданска е направила пълна промяна във външния си вид. 

Моделката признава само за две пластични операции – на гърдите, в които била сложила силикон уж заради работата си, и на носа, който никой не знае защо отряза преди време заедно с Даниел Петканов, докато все още беше омъжена за него.

Постепенно тя започна с малки подобрения и дреболии. Днес ще пипна малко тук, утре - малко там, но крайният резултат не се харесва на публиката. Личи, че целият овал на лицето е променен. Богданска има далеч по-изразени скули, брадичката й вече не е така заоблена и с меки очертания, както преди, веждите й имат съвсем различна форма и според специалисти тя е резултат от микроблейдинг, устните също са надути, макар и с мярка, а не като на други родни знаменитости, които имат склонност да прекаляват с хиалурона. 

Резултатът е огромна и целенасочена прилика с Дженифър Лопес, но най-вече с фолк певицата Емилия. Бившата жена на Даниел Петканов е пример за това как от естествено красиво момиче може да се превърнеш в мацка, загубила собствената си идентичност, която е жертва на пластичната хирургия.

"Модата е най-голямата ми страст. Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича. Много съм фотогенична, нали?“, нескромно описва себе си дългокраката красавица.

Тя е била рекламно лице на различни продукти в Щатите, Европа и Япония. Има опит и в киното, където се е снимала във филма "Непобедимите“ заедно с Мел Гибсън, но признава, че у нас е най-известна като бившата на Даниел Петканов.

Двамата с Лудия репортер се срещат през декември 2014 г., преди почти 10 години. Тогава, докато Петканов снима репортаж за домашните порно клипчета (истинска ирония!), засича моделката пред УНСС с неин приятел. Тя не се свени да сподели, че има опит в правенето на такива неща, но се изкарва много по-голяма светица. "Трябва да имам доверие с човека, който спя, за да си направя порно", споделя тя пред обектива. 

Даниел успява дори да си измъкне целувка от красавицата, която сама се хвали, че е станала негова жертва. След известно време двойката призна, че са заедно и официално се водеха гаджета. Последваха много съвместни фотосесии, участия в предавания, екскурзии, рекламни кампании и различни приключения, в които двамата не спираха да показват колко много се обичат и държат един на друг и така в продължение на година и половина. 

Една вечер Дани случайно разбира, че е лъган и те се разделят.

Година по-късно, през есента на 2017-а ги събра къщата на "ВИП Брадър“. Първо само като съквартиранти, а впоследствие и като двойка. Те успяха да си простят и дори се ожениха в шоуто. На старта на новия сезон на воайорското риалити Башар Рахал попита своята екранна половинка дали иска да влезе пак в Къщата. "А, не, мерси. Последният път се омъжих, сега не знам какво ще стане. Не смея да влизам!“ – отвърна с усмивка Алекс.

Нейното поведение като водеща е доста по-естествено от това на обиграния актьор Башар, който за момента е дървен и скован – така смятат и зрителите. Благоевградчанката отнася негативи единствено заради корекциите и неразпознаваемия си вид.

"С нарастване на последователите ми все по-често да отказвам да рекламирам много неща. Не искам да подвеждам аудиторията си, разбирам и осъзнавам влиянието, което имам. Искам да бъда добрия пример, представям си, че ме следва синът ми“, каза тя. В работата си като инфлуенсър се съобразява с много неща, включително със заемането на ясни позиции по определени теми. "Свързвайки се с големи брандове, те имат изисквания да не споделяш явно политически възгледи и да не се обвързваш с партии. Това ме е спирало да изразявам моята позиция, но това не значи, че нямам такава“, посочи Богданска.

По думите й автентичността е ключът към това да развиеш себе си в дългосрочен план, пише HotArena. Уви, тя започва да губи своята идентичност и й остава само автентичността...

Още по темата: общо новини по темата: 2025
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
предишна страница [ 1/338 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Конфликт Израел-Газа
Избори в САЩ
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: