Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Анджела: Българите не са дашни
©
Моделката и инфлуенсърка Анджела Ташева, която е една от най-скандалните участнички в "Биг Брадър“, продава еротичните си снимки и видеа за 250 лева, показа проверка на "Галерия“.

Цената на порно кадрите, достъпни в Онли фенс профила й, стартира от двадесет долара и постепенно нараства в зависимост от периода, който желаят клиентите й. Сред постоянните мераклии се нареждат мъже от съседните Сърбия, Румъния и Турция. Интерес към тунингованата дама се генерира и от англичани.

След като скандализира обществото с визитката си за телевизионната надпревара, превърнала се в обект на хиляди негативни коментари, Анджела бе нападната за дръзкото си поведение както в живота, така и на екрана. Тя не крие, че е бисексуална.

Провокацията обаче е търсена и тя не съжалява за хейта и негативната слава, с която прекачва прага на звездната къща.

Интересна подробност, която малцина знаят, е, че в началото не е искала да бъде скандална и да предлага свои нуди фотоси.

"Трябва да си призная, че бях против. Беше ми странно. Преди време повечето тийнейджърки имаха голи снимки, а след това същите се разпространяваха по групите. В онези години, когато аз бях ученичка, бях една от малкото без нито една такава. Хората във Варна се опитваха да намерят нещо и все не можеха.

Промяната настъпи преди две години, когато профилите ми в социалните мрежи не спираха да се докладват за еротично съдържание. Не са били провокативни, а арт. Беше ме срам и не показвах гърдите си. Започнах да правя видеа и осъзнах, че ми харесва. В рамките на една година станах най-известната нашенка в платформата "Онли фенс“, коментира Ташева.

Под светлините на прожекторите се оказва с помощта на друга прочута гола красавица - Стефани Разсолков, позната с участието си в приключенското шоу "Сървайвър“. От нея тя взаимства част от съдържанието си, генерирайки особено голям интерес от чужденци.

"Българите не са дашни, те се пазарят“, казва брадърката. Неотдавна тя коментира, че именно нашенци крадат и разпространяват кадрите й, но за тяхно разочарование - този ход й носи още пари.

Един от красавците, с които брюнетката е имала вземане-даване е друг участник в риалити формата - Виктор от Бургас. Това подозират зрителите на предаването. Редица от тях забелязаха, че двамата не се скриха от камерите, а признаха, че се познават от миналото. Разбира се, без да споделят подробности за историята си.

Още по темата: общо новини по темата: 1948
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
предишна страница [ 1/325 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ако видите тази жена, обадете се веднага в полицията
Скандали в Народния театър
Зима 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: