Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Борислав Вълов: Ей Бо е красива зона, в която всичко е изкуство и мечти 
Автор: Екип Ruse24.bg 16:52 / 01.08.2024Коментари (0)963
©
Имам 300 000 последователи в социалните мрежи, благодарен съм на всеки един, защото това са реални хора, това е признание, аудиторията ми, която аз наричам “Чушки с боб". Това е мое любимо ястие и има символика с името ми, с всичко се връзва. Много ми е скъпа аудиторията и във всеки един момент й благодаря и й казвам, че всичко, което правя, с което се сблъсквам, боря, дори когато съм щастлив, неща, които получавам, това е защото ги има! Това каза за предаването “Животът на фокус" по Радио “Фокус" с водещ Ася Александрова актьорът Борислав Вълов-Ей Бо.

Той обясни, че Ей Бо е красива зона, отделена от него. В нея няма проблеми, битовизми, там всичко е изкуство, мечти, и това, което иска да се случва с него и света. Пази Ей Бо сакрално, защото е нещо, което е изградил, което е той, и иска то да остане чисто. И да опакова всички проекти и продукти, които занапред ще има към света и до момента е направил. В Ей Бо няма суета, целта му е да минава през живота,  да открива истината и да върви с нея. А Борислав събира всички преживявания в себе си, каквито и да са те.

“Харесвам живата виртуална връзка в момента, но през екрана. Почитателите ми задават лични въпроси, сверявам пътя ми, къде, какво се случва около мен, в тези мои пространства. Снощи имах коментар от момиче, което ми написа “Не мога да повярвам, че попаднах на лайф, където няма хейт и няма токсичност. А е просто хубаво". Това е смисълът на всичко, което се случва тук", отбеляза Борислав Вълов-Ей Бо.

Участва в постановки на Теди Москов. Работата му с него е школа, той е от лицата от българския и не само българския театър с много конкретен стил, със следа, подход, начин на работа, който Москов сам е избрал. “Попадайки по пътя му, или се адаптираш или отпадаш. Аз се адаптирах и намерих не само начинът, за да си взема максимално много, но и да мога  връщайки се обратно да си казвам, “Много хубаво се подредиха нещата, точно така, както ми се иска". Теди Москов вижда във всеки един потенциалът му, всяка стъпка, какво се случва и ти дава есенцията, и аз я получих за мен. Завиждам си, че работя с Теди Москов, за мен е чест", сподели Борислав Вълов.

Мечтае смело и има визия какво ще се случи след 1-2 години. Любопитно му е да работи с различни режисури, интересно му е да среща хората зад тези режисури, интересно му да минава от спектакъл в спектакъл. Любопитен е какво му предстои, иска да снима кино със Зорница-София и го очаква с нетърпение. Киното му е страст  и през 2018 г. снима “Танго в тунела" филм на Златка Керемедчиева. От тогава стремглаво се е вкопчил в киното, харесва му, чувства се добре пред камера, снима видеа, харесва му особеният въздух на снимачната площадка и има нужда от него.

Успешно създава комедийният образ  “Леля ти" и нейното развитие, осмивайки ситуациите, които ни съсипват в ежедневието. Сам се гримира за изпълненията на образа й. Получава коментари, че тези видеа са огледало, в което комедията казва истината. Осмиването е част от жанра, но мисията му е нещо да се променя, да не е едно и също, да не е както е било преди 20 - 50 години. Основни теми в клипове му са ситуации в дома, работата, училището, обхваща най-важните звена. От малък знае, че училището, вкъщи и улицата са трите места, където се учиш и изграждаш като човек и е много важно какви са те. Боли го, когато наблюдава проблем в някое от тези места. Мисията му е чрез тези видеа да показва, точно къде е място на всеки, да обичаш това, което правиш. Познава много хора, които дори и на късна възраст са сменили това, което работят и нещата са станали по-добри.

Снима “Снахище и свекървище" и НОИ - комична ситуация свързана с неизпратени документи, бюрокрацията в институциите. Занимава го мисълта какво зависи от нас и какво не, тоест съдбата предначертана ли е донякъде или ти си ходиш по нея. Харесва му да мисли, че съдбата му е приятел и вървят заедно и си получаваме уроците, които са за нас. Намира начин да се справя сам с проблемите, с които се сблъсква, и смята, че до голяма степен всичко е в главите ни.

“Като цунами" е първата му песен, която отнася нещо тежко със себе си. Пеенето е най-старата му мечта, но е била в забвение. Когато се завръща към нея с “Като цунами" я отваря и връща обратно музиката в живота си. Той е работохолик, но отдава време на близките си. Написал е роман, но не иска да се знае за него, защото не иска да има никакви очаквания. В социалните мрежи не робува на трендове. Предпочита да осъществява собствените си идеи и ги превръща в свои лични трендове и на тях държи. Забавлява се чрез работата си, чете книги, излиза с приятели. Популярността за него е ключ, помага му да се разгръща. Трудно приема критиката, но когато е важна се вслушва в нея. Силно самокритичен и суров е със себе си,трудно му е да се прегърне, за да се чувства добре в кожата си. На 29 август в кино “Кабана" от 20.30 ч. ще има представление на спектакъла “Леля ти".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Избор на български еврокомисар
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
17 септември – Денят на София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: