Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Братът на Ружа Игнатова стяга сватба
©
Братът на Ружа Игнатова – Константин, ще се жени! 

Двойката за пръв път бе показана в профила на известните фотографи Srebar Photography, чието дело е и красива фотосесия. На снимките се вижда, че Константин и Стефани се лудо влюбени един в друг, а красивите фотоси са само началото на това прекрасно пътешествие, защото скоро ще има сватба.

"Един мой приятел ми каза: "Не е ли смешно, че всичко, което трябва да оцелее биологично, идва по двойки? Бели дробове, бъбреци, уши, очи и така нататък. Но ние започваме да живеем, когато сърцата започнат да бият по двойки. Може би това е целта на живота, намирането на един човек, който те учи да бъдеш пълноценен", прочувствено пише Константин Игнатов в социалните мрежи по повод новата си изгора, с която скоро ще се венчаят пред очите на Бог.

Очевидно проблемите вече са зад гърба на брата на Ружа Игнатова, който вече няма нищо общо с измамите на сестра си и се опитва да уреди живота си. Константин Игнатов се опитва да води съвсем нормален живот, който е съвсем естествено да го заведе до олтара.

Неприятностите за брата на Ружа започнаха през 2019 г., когато беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис. По късно същата година Константин се призна за виновен по обвинения в пране на пари и измама. Игнатов сключи сделка с правителството на САЩ. Последваха арести на ключови фигури, но най-важната от тях продължава да убягва на правосъдието, а именно сестра му Ружа. Местонахождението на криптокралицата остава неизвестно и в момента тя е в списъка на Федералното бюро за разследване (ФБР) "Десетте най-издирвани". Българката е обвинена задочно от властите на САЩ за крупните измами.

Игнатов бе смятан за лидер на OneCoin, след като сестра му Ружа изчезна през 2017 година. Сега мъжът твърди, че няма да стъпва накриво повече и каза, че се е получил от грешките си. Очевидно Константин е обърнал нова страница в живота си.

Схемата OneCoin

През 2014 г. Игнатова и нейният партньор Себастиан Грийнууд основаха OneCoin, базирана в България компания, която е рекламирана като нова виртуална валута, която ще бъде "убиецът на биткойни". OneCoin се оказва куха валута, която завлича стотици хиляди хора по целия свят с милиарди. Игнатова изчезна безследно, след като се качи на полет от София за Атина на 25 октомври 2017 г. Родената в България германска гражданка буквално се изпари, но заедно с 1 милиард и 27 милиона лева в биткойни - конкурентната валута, която тя обеща да убие, припомня "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 44
13.08.2024 »
08.08.2024 »
28.06.2024 »
27.06.2024 »
27.06.2024 »
26.06.2024 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Пожари 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: