Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бъдете внимателни! За голяма част от зодиите днес е ден на финансови загуби
©
Пълен хороскоп за 26 октомври:

ОВЕН


Новина за финансови загуби, предизвикани от поредните грешки и фатални пропуски на колегите ви, ще ви развали настроението в почивния ден, защото сте се старали и сте дали всичко от себе си. Няма как да реагирате веднага, но не се притеснявайте, ще намерите изход. Обмислете правилния начин за бързото разрешаване на проблема. Влюбени сте, но и неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, само за да изпитате силата им, но ще си навредите. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

ТЕЛЕЦ

На вашето работно място се справяте добре със задълженията си, въпреки че деня е почивен.  Променливото ви настроение е изцяло във ваша вреда. Проявете предпазливост при общуване с хора от деловото си обкръжение. Предпазвайте се от грешки, за да не нарушите финансовата си стабилност. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

БЛИЗНАЦИ

Подгответе в почивния ден за подпис през седмицата договорите и финансови документи, особено след като днес имате възможност спокойно да ги огледате още веднъж. Както сте се вглъбили и разсъждавате над сметките, които не са ваша страст, ще научите за постъпления, които вече са в банковата ви сметка. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

РАК

Не давайте заеми в почивния ден, разчитайки на коректност и връщане на сумата в следващите дни. Липсващата сума ще ви създаде сериозни затруднения, защото скоро ще ви потрябва. Не пътувайте. Променете поведението си и туширайте агресията и емоцията, които едва овладявате. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас.

ЛЪВ

Доверете се на хората около вас, ако се нуждаете от помощ в работата си в почивния ден. Налага да се справите до обед и да завършите спешни задачи. На работното си място заздравете завоюваните позиции. Стабилизирайте отношенията с колегите си. Колективната работа ще ви спести време. Не прекалявайте с щедростта си и не давайте заеми. Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ако сте зад волана в почивния ден не се изкушавайте от високата скорост, повлияни от желанието ви да се докажете пред себе си, защото Съдбата поднася изненади заради вашето вироглавство. Съхранете спокойствието и здравето си. Анализирайте постигнатите резултати на работното място. Проведете планираните срещи. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанието им в леглото.

ВЕЗНИ

Не пренебрегвайте съветите на колегите си в почивния ден и не отхвърляйте желанието да ви помогнат. Във ваша полза е да се откажете от деловите предложения, които ви отправят в този ден. Не предприемайте начинания дори и ако обещанията за приходи са примамливи и ви убеждават, че са вашия шанс за месеца. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

СКОРПИОН

Приемате емоционално критиката в този почивен ден. Настъпил е момента да прецените възможностите си. Начинанията са успешни. Обърнете внимание на думите на вашите колеги, които не си струва да пренебрегвате инатливо. В общуването с новите си познати запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата с пълното отрицание на всяка казана дума. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта в почивния ден сте все още във властта на мечтите и спомените за изживените приятни емоции предишния ден. Избягвайте финансови загуби, не планирайте нови инвестиции, за които не сте готови. Заемете се с новите си задачи следобед. Разсеяността може да ви струва сериозни пропуски и грешки. Забравете прибързаността. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Новите запознанства в почивния ден са източник на бъдещи сериозни разочарования и професионални неприятности. Ако сте на работното си място не провеждайте разговори с непознати хора, дори и да са настойчиви. Оставете тази задача на колегите си, защото те са дистанцирани и безпристрастни. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ВОДОЛЕЙ

Забравете за начинанията, които няма да бъдат успешни в почивния ден. На работното място, не се натоварвайте с повече от предвидената работа. Днес сте с променливо настроение, заради бликащата емоция, която за пореден път трудно сдържате и предизвиквате към агресия вашите колеги. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

РИБИ

Пазете се от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас, ако в почивния ден сте на работното си място. Овладейте емоцията. Внимавайте с разговорите, които днес са насрочени за целия ден. И без това общуването с колегите и близките ви е затруднено. Бъдете предпазливи при изпълнение на вашите служебни задачи. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

Още по темата: общо новини по темата: 700
25.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
23.10.2024 »
23.10.2024 »
22.10.2024 »
предишна страница [ 1/117 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парашутисти паднаха край Ботевград
България и Войната в Украйна
Зима 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: