Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Енергията на този лунен ден е много силна
©
Луната е в знак Близнаци до 17:51 ч. на 24 септември

Добро време за получаване и обмен на информация. Луната в Близнаци прави хората по-активни, по-общителни, по-разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Лесно се поддават на влияние, което носи опасност от заблуди и грешки. Сега лесно стават запознанствата, но после половината от тези контакти остават празни. Има склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочаквани решения. Рутинната работа е досадна и скучна.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. Не се препоръчва да правите маникюр сега. Полезно е да се правят разходки, тъй като сега на дробовете е необходим много чист въздух.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 22:28 ч.

Денят е добър и благоприятен, наситен с позитивна енергия. Както и предишния ден е свързан с преображение и работа над себе си. Енергията на този лунен ден е много силна, тя събужда активен принцип в човек. Периодът е благоприятен за решителни действия. Идеалното време за проява на творчество, за въвеждане на иновации, за различни трансформации. Цветовете на деня са лилаво, виолетово, бяло. Източната посока е най-силна.

Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. 21-ия лунен ден е свързан с чакрата Сахасрара (гърлената чакра). Добре е да се работи с нея. Това е центърът на връзката ни с Космоса.

В денят на рицарите се дават обещания и клетви. Тези обети са свещени и дадени сега притежават особена сила. Ако през този период е дадено обещание, тогава е задължително да се изпълни, иначе в душата ви ще се натрупа негативна енергия, която може да избухне всеки момент.

Ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност и следователно е подходящо за съвместни действия с колеги, делови партньори и съмишленици.

Крайно нежелателно е агресивното поведение, манипулациите, да се налага на другите мнение. Не се препоръчва да се уединявате и да оставате сами. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Препоръчва се разходка сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен. Старайте се да бъдете възможно повече време на чист въздух. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики, пише novini.bg.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако се появят проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. На 21 лунен ден алкохолните напитки са забранени. Черният дроб е чувствителен и ако го натоварите с алкохол, той може да се увреди.

Съществува поверие за 21 лунен ден, че ако ви измамят или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се появи в близко бъдеще.

Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще ви направи по-уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22 лунен ден от 22:28 ч. на 23 септември до 23:23 ч. на 24 септември.

Още по темата: общо новини по темата: 660
23.09.2024 »
23.09.2024 »
22.09.2024 »
21.09.2024 »
21.09.2024 »
20.09.2024 »
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: