Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Everbet bg с широка гама от опции за прогнози на български спорт
Автор: Екип Ruse24.bg 10:06 / 07.11.2023Коментари (0)519
©
Само месеци след своята поява хазартният оператор Евърбет успя да привлече вниманието на българските бетинг ентусиасти. В платформата на новия букмейкър те откриват огромно разнообразие от пре-мач и залози на живо. Особено добро впечатление прави фактът, че Everbet bg предлага десетки пазари от сферата на родния спорт всеки ден. Останете с нас, за да научите повече подробности за тази услуга на букмейкъра.

Българският футбол – основен акцент в сайта на Everbet

В everbet.bg родните играчи ще забележат, че футболът е във фокуса на наличната спортна услуга. Той присъства както в основната пре-мач секция, така и в тази за залози на живо. Съвсем очаквано е от Everbet да предоставят пазари на най-големите и интересни футболни двубои от българската футболна сцена. Операторът предлага отлични ставки на мачовете от всеки кръг на родната Ефбет лига. Тук трябва да отбележим обаче, че Първа лига съвсем не е единственото българско футболно първенство на фокус. От компанията редовно предлагат множество пазари и за мачовете от Купата на България. Евърбет дори разполага с коефициенти за събитията и от футболната Втора лига.

На всички изброени мачове са предвидени не само десетки видове маркети, но и специални бетинг функции като Кеш Аут, Създай залог, повишени коефициенти, резултати и статистики на живо. Разбира се, вие можете да се възползвате и от външни помощни средства за успешни прогнози. Добра идея е да използвате подсказките от професионалните типстъри, като в този сайт можете да научите повече за ползите от тях.

Има ли пазари за други видове български спортни събития в Everbet?

Не просто че има, но ставките им не отстъпват на тези от сферата на футбола. Истината е, че Everbet се стреми да предложи максимално покритие на спортния свят в България. Освен на футболните клубни първенства в своята програма той отдавна заслуженото внимание и на баскетбола. Редовно ще получавате отлични бетинг оферти за залози на събития от НБЛ.

Съвсем очаквано е в Евърбет да се появяват редовно пазари за мачовете на първата ни ракета Григор Димитров. Българската тенис гордост винаги е във фокуса на оператора. Докато траеха последните участия на Григор Димитров в Париж, страницата не пропусна да зарадва аудиторията и с множество интересни пазари, и с отлични коефициенти.

Имайте в предвид, че освен във водещите дисциплини – тенис, баскетбол и футбол – Евърбет разполага със залози и маркети в други спортове с участието на български състезатели и отбори, включително и цели родни лиги. Следете спортната секция на букмейкъра редовно, за да не пропуснете нито една интересна възможност за прогноза на наш тийм или играчи.

Правим важното уточнение, че на българските футболни и мачове от други дисциплини в Everbet могат да се поставят както залози преди тяхното начало, така и на живо. Освен това, повечето спортни промоции са приложими за тези събития. Тук причисляваме и атрактивните оферти за Everboost (подобрени коефициенти), 0% марж, Комбо Бонус, Нулево Равенство и Създай залог. Участието в повечето от изброените промоции ви позволява да поставите залог на български състезател или отбор със значително по-добра от средната за пазара ставка.

Страхотно е, че и поредният появил се у нас букмейкър отдава значимото внимание на българския спорт в своята бетинг секция. Тази политика и реверанс към родния потребител на Everbet няма как да бъде пропуснете и неоценена.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Хороскоп за деня
Почина Лиъм Пейн
Зима 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: