Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известен актьор изненадващо съобщи, че е влюбен в Памела Андерсън
©
Холивуд не спи, нови двойки се появяват и се разделят, но от 15 години един от любимите актьори – Лиъм Нийсън – живее в горда самота, откакто съпругата му почина след травма на главата, получена на ски. Наташа Ричардсън изпада в кома и лекарите констатират мозъчна смърт. Така се стига до решението да бъде изключена от животоподдържащия я апарат. Актрисата умира на 18 март 2009 г. Оттогава съпругът й внимателно пази нейната памет и не се впуска в нови отношения, с изключение на кратка връзка с пиар специалистката Фрея Сейнт Джонстън, приключила мирно и тихо.

Неотдавна 72-годишният актьор каза, че е "лудо влюбен“ в колежката си от римейка на филма "Голият пищов“. Става дума за 57-годишната Памела Андерсън. Те прекараха няколко месеца заедно на снимачната площадка и сега, когато говори за съвместната им работа, той не сдържа емоциите си.

"Що се отнася до Памела, първо, аз съм лудо влюбен в нея. Тя е просто невероятна за работа - каза Нийсън пред списание People. - Не мога да не й направя комплимент, ще бъда честен с вас.“

Актьорът е впечатлен не само от нейната красота и професионализъм, но и от факта, че тя няма "голямо его" въпреки славата си. "Тя просто идва, за да свърши работата. Тя е забавна и с нея се работи много лесно“, обяснява Нийсън.

Андерсън от своя страна също смята Лиъм за "перфектен джентълмен“ и "скромен човек“. Звездата от "Спасители на плажа“ отбелязва, че Нийсън искрено се грижил за нея на снимачната площадка и я завивал с палтото си, когато й било студено.

Мнозина приеха толкова топлите чувства към Андерсън като добър знак. Възможно е на снимачната площадка между актьорите да е възникнало нещо повече от просто добри колегиални отношения, въпреки че в интервюто за People актьорът казва, че е приключил със срещите с жени и че е "преминал през всичко това“.

Памела Андерсън също е свободна след няколко брака. Връзката й с личния й бодигард Дан Хейхърст, който беше с 13 години по-млад от звездата, не оцеля след пандемията. През 2021 г. Памела се омъжи за него и беше невероятно щастлива. До такава степен, че говореше сладко пред пресата: 

"Сега съм точно там, където трябва да бъда - в прегръдките на мъж, който наистина ме обича“. И 13 месеца по-късно актрисата подаде молба за развод. В мемоарите си тя признава, че е била истински влюбена само веднъж, в рок музиканта Томи Лий. От него актрисата има двама синове - Брандън и Дилън, припомня "Труд".

Още по темата: общо новини по темата: 2170
28.10.2024 GODSMACK стартира европейското си турне от България
28.10.2024 Анджелина Джоли коментира новата си любов
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
28.10.2024 Една година без един от най-добрите комедийни актьори
28.10.2024 Принц Уилям публикува непоказани досега снимки с принцеса Даяна
28.10.2024 Втора като нея няма - печели милиони с лекота и има златно сърце
предишна страница [ 1/362 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: