Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво е необходимо за култивираното месо
Автор: Екип Ruse24.bg 15:05 / 22.08.2024Коментари (0)1036
©
Компанията "Hamilton" предлага сензорни решения в процеса на производство на култивирано месо. Тази новина коментира футурологът доц. д-р Мариана Тодорова в предаването "Сценарий от бъдещето" на Радио "Фокус" с водещ Ива Дойчинова.

Култивираното месо се превръща устойчив и екологично щадящ тренд и стартъп компании вече използват тази ниша. Компанията "Hamilton" внедрява интернет на нещата при лабораторното отглеждане на месо. "Те са изработили сензори, които прецизно измерват количеството разтворен кислород и въглероден диоксид в средата, в която се отглежда това месо", обясни доц. Тодорова.

Техните стойности са ключови за създаване на идеалната среда за производство на култивирано месо и от тях зависи дали то ще бъде качествено, поясни тя. Използвайки тези сензорни технологии, процесът на производство може да се оптимизира.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Хороскоп за деня
Зима 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Коледно-новогодишни празници 2024/2025
Предаване "Цветовете на Пловдив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: