Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Късмет: 6 зодии са най-големите галеници на съдбата през октомври
Автор: Екип Ruse24.bg 09:09 / 02.10.2024Коментари (0)212
©
Късмет и още много изненади е подготвила съдбата за 6 зодиакални знака през месец октомври 2024 година. Ето, кои са те:

Телец

Макар че може да не сте склонни към случайностите вие сте имали достатъчно късмет да се родите под знак, който дава огромен устрем, страст, увереност, сила и харизма. Съчетавате тези вродени качества, за да си проправите път към успеха и да противодействате на всеки лош късмет с волята и решимостта да го преодолеете.

Близнаци

Независимо колко материално богатство сте натрупали, не трябва да го пропилявате за дребни удоволствия, защото никой няма такъв късмет, а благосклонните и всезнаещи звезди, които управляват живота ни, не са склонни да раздават толкова много чудеса на онези, които не оценяват какъв късмет имат. Може само да се каже, че когато става въпрос за здраве и богатство, Близнаците имат малко повече късмет от повечето хора.

Лъв

Ще има изобилие в множество направления, виждайки чудеса във всички сектори на любовта, кариерата и финансите. Въпреки това би било разумно през това време да овладеете магията си, за да се уверите, че никаква негативна енергия или завист от страна на другите не възпрепятства постигането на целите ви. Поддържайте вибрациите си с любов към себе си и към тези, които се грижат за вас, за да останете свързани с късмета си.

Везни

Ще изпитате силен поток от изобилие - стига да останете здраво стъпили на земята с чувството си за собствена стойност. За да поддържате проявлението си на повърхността, не забравяйте да утвърждавате за своето най-голямо и най-висше благо. Разгледайте внимателно основните си убеждения за това какво заслужавате и за какво се чувствате достойни. Ще разпознаете подсъзнателните убеждения и страхове, които може би ви възпират от притока на изобилие, идващ към вас.

Стрелец

Може да нямате особен късмет, когато става въпрос за материално богатство, но ако имате любов и здраве, сте по-богати от най-големия милиардер. Освен това, ако излъчвате любов и здраве, парите имат склонност да намират път към джобовете ви. Често ви възприемат като привърженици на справедливостта и равенството. И може би на теория те подкрепят тези неща, но когато става въпрос за късмет, везните са наклонени почти на 100% в тяхна полза.

Риби

Предразположени сте да се наслаждавате на безкрайните удоволствия на романтичното блаженство и физическото здраве много повече от всички останали знаци. Не сте непременно късметлии, когато става въпрос за пари. Но когато става въпрос за "здрав, богат и мъдър", две от три не е лошо. Ако сте здрави и мъдри, има вероятност да измислите как да накарате парите да дойдат при вас, пише actualno.com.

Още по темата: общо новини по темата: 669
02.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
30.09.2024 »
29.09.2024 »
27.09.2024 »
предишна страница [ 1/112 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
България и Войната в Украйна
Пребиха жестоко легенда на популярен български клуб
Арестуваха певицата Диона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: