Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любопитни изисквания на девет големи звезди 
Автор: Екип Ruse24.bg 09:17 / 18.08.2024Коментари (0)978
©
Всички известни личности водят натоварен живот, постоянно заобиколени от антураж от хора, които гарантират, че ще стигнат до ангажиментите си навреме. И понякога тази проста задача изисква антуража да направи малко повече, отколкото вероятно биха могли да си представят.

Освен това има знаменитости, които придобиват богоподобно чувство за собствена значимост, когато станат прекалено известни, което, както може да се предположи, само влошава ситуацията за подчинените им. Да видим няколко такива примера на странните изисквания на девет известни личности към хората, които работят за тях. 

Снуп Дог

Snoop Dogg е добре известен като човек, който пуши много трева. Той твърди, че пуши по 81 пъти на ден. И след като случаят е такъв, тогава е съвсем логично той да използва професионалист по свиване на цигари, който да отнеме част от тази работа от ръцете му. В шоуто на Хауърд Стърн Снуп казва, че плаща между 40 и 50 хиляди щатски долара годишно за тази работа на своя "свивач".

Лейди Гага

Бившият личен асистент на Лейди Гага я дава под съд за неплатен извънреден труд и в крайна сметка пише разкриваща книга за нейния опит в ролята. Тя твърди, че Лейди Гага не обича да спи сама и е настоявала от асистентката си да ѝ затопля леглото. Освен това понякога се е налагало да спи в леглото с Лейди Гага, за да ѝ прави компания. По думите ѝ веднъж Гага я е събудила посред нощ, за да стане от леглото и да ѝ пусне ново DVD, тъй като певицата не иска да го направи сама.



Джъстин Бийбър

Когато Джъстин Бийбър се появява в Saturday Night Live екипът на шоуто трябва да види неговия антураж в пълния му блясък. Актьорът Бил Хадър казва, че Бийбър е пристигнал с около 20 души, за да му помагат. Докато Бийбър хапва преди шоуто, той винаги има един човек, който да държи питието му, и друг, който да му държи парчето пица между хапките и глътките.



Шон Комбс



Известно е, че Пъф Деди имаше помощник, чиято работа беше да носи чадър за него. Асистентът дори стана известен и е познат под името Fonzworth Bentley.

Сега рапър и телевизионер, Fonzworth Bentley използва чадъра като своя запазена марка и дори пусна собствена линия луксозни чадъри. Сигурно вече има кой да носи чадър и на него.

Марк Уолбърг

Прословутото ежедневие на Марк Уолбърг ни изморява дори само да четем за него. Той става в безумно ранен час, за да се моли и медитира, последван от ден, пълен с храна и тренировки. Говори се също, че е много съвестен относно времето и никога не закъснява за ангажимент. За да постигне това, той разполага с "човек будилник". Един от асистентите му е натоварен да го събужда всеки ден, за да се увери, че няма да изпусне рутината си.



Гуинет Полтроу

В последно време Гуинет Полтроу е по-известна като "уелнес гуру", отколкото като актриса. Говори се, че тя има цял екип от експерти, които да я поддържат във върхова форма по всяко време, като остеопат, натуропат, алерголог, кръвен анализатор и множество диетолози, лични треньори и масажисти.



Марая Кери

Марая Кери има репутацията на една от най-големите диви в бизнеса. Според личния ѝ персонал това е абсолютно вярно. Нейният вокален треньор разкрива, че има жена, която стои до нея и държи питие за нея през цялото време, пише lifestyle.bg.

Говори се също, че има хора, които вървят пред Марая, за да я хванат, в случай че се спъне, както и че кучетата ѝ имат свой личен антураж.



Ръсел Кроу

Много знаменитости имат лични готвачи, това не е необичайно, но в определен момент Ръсел Кроу има личен готвач за себе си и втори, посветен в това да обслужва малкото му дете.



Род Стюарт

Род Стюарт е обсебен от това винаги да спи достатъчно. Затова пътува с "екип за затъмняване на стаите", който отговаря за това всяка стая, в която спи, да има подходящи условия за добра дрямка, пише Ranker.


Още по темата: общо новини по темата: 1370
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/229 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: