Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Михаела Маринова: Хората ме познават като по-смирена, тиха и добра, но все пак си имам моменти
Автор: Екип Ruse24.bg 11:35 / 29.06.2024Коментари (0)1470
©
Изминаха 10 години, откакто звездата на Михаела Маринова изгря в X Factor. 10 години, в които тя убедително е доказала, че заслужава мястото си на музикалната сцена на България, където името ѝ се нарежда до това на най-известните ни изпълнители. И макар повечето хора да познават най-вече артиста Михаела (който не е много по-различен от Михаела в личния ѝ живот), изпълнителката не е сигурна дали си проличава колко грижовна, любвеобилна и темпераментна е понякога.

"Хората ме познават като по-смирена, тиха и добра, което е факт, но все пак си имам моменти, в които мога да се изнервя и ядосам на дадено нещо", не крие малките си недостатъци Михаела.

Също както не крие колко упорит, силен и позитивен човек е. Именно тези качества са нейният двигател и благодарение на тях продължава да работи с пълна сила и да дерзае смело.

Музиката присъства в живота ѝ от ранна детска възраст. Едва четиригодишна, Михаела започва да пее, танцува, свири на пиано, цигулка и дори без самата тя да си дава сметка - да търси вниманието на публиката, разказва lifestyle.bg. Михаела среща голяма подкрепа в лицето на родителите си, които ѝ помагат да поеме по пътя, който сама толкова непоколебимо избира за себе си.

И го следва неотлъчно, като продължава да черпи вдъхновение всеки ден от своите идоли. Това несъмнено са легенди като Ела Фицджералд, Арета Франклин, Ета Джеймс, Фреди Меркюри, Тина Търнър, Уитни Хюстън, а също и Бионсе, Кристина Агилера. Артисти и музиканти, на които истински се възхищава и които ѝ помагат винаги да се стреми към усъвършенстване на собствените си умения.

Като артист, не е изненадващо, че Михаела описва творческия процес с една дума - лекота.

"Ние, артистите, сме много особени птици и натури като цяло. Не можем да творим под натиск, защото това е изчерпване на енергия." Затова за Михаела е много важно да хване този момент на вдъхновение, в който наистина я е осенила идея. Идея, която се материализира в творчество, когато дойде точното време.

И то по един толкова гладък и естествен начин, колкото песен, изпята под душа. Не сме изненадани, че Михаела обича да пее, дори когато се къпе и, разбира се, има различен репертоар. Не крие, че все по-рядко го прави обаче - понякога, защото бърза, а друг път просто иска да се наслади на кратката почивка от забързаното ежедневие.

Що се отнася до музиката, която обича да слуша, докато шофира или пътува, трудно може да се ограничи до няколко песни, но пък има албуми, които напоследък са я завладели напълно.

Като последната колекция на Джъстин Тимбърлейк Everything I Thought It Was или, ако е в по-меланхолично настроение, Courage на Селин Дион. Слуша и Джак Харлоу, Teddy Swims и Уилоу Смит. Общо взето, разнообразна, но хубава музика, която много зависи от настроението.

"Радвам се, че музиката ми достига до душите на все повече хора. Казват, че ги лекува. Тя е много силно емоционално, музикално и темброво изразена. Просто енергия. Силна енергия", така описва творчеството си Михаела Маринова.

И всеки, който е слушал "Вселена", "Такава любов", "Сладка грешка", "Само теб" или някоя от другите ѝ песни от двата ѝ самостоятелни албума "Стъпка напред" и  "До безкрай", ще се съгласи на мига с нея. Истината е, че Михаела Маринова не спира да твори и всяко следващо нейно парче е все по-добро и по-добро.

Още по темата: общо новини по темата: 273
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
01.07.2024 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
49-ото Народно събрание
Изграждане на Национална детска болница в София
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: