Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Музикант чете за патицата Доналд по време на концерт, публиката си излезе
Автор: Екип Ruse24.bg 10:11 / 11.10.2023Коментари (0)349
©
Роджър Уотърс разгневи феновете си на първия си концерт от юни насам. В неделя легендата от Pink Floyd получи много критики от публиката, като даже някои си излязоха от шоуто. Източници твърдят, че виждайки тръгващите си хора, Уотърс ги е напсувал.

Лондонският спектакъл имаше за цел да представи за пръв път новата версия на Dark Side of the Moon, която Уотърс издаде на 6 октомври 2023. Феновете обаче не подозираха, че ще станат свидетели на много повече. Според Daily Mail, 80-годишният музикант прекарал час в четене на откъси от неиздадената си книга "Тъмната страна на Луната: Мемоарите на един хилав тъпанар".

Уотърс чел от лаптопа си, докато седял на бюро на сцената. Една от историите, които споделил била за патица на име Доналд, а разказът за домашния любимец се проточил цели 20 минути.

"Друга история започна обещаващо като спомен за бившия член на Флойд Сид Барет, но не разкри нищо повече от многото песни, котио Барет написал, както и невинната аура, която носел", сподели писателят от Times Уил Коджкинсън в ревю на шоуто.

Отегчена, раздразнена и объркана, публиката започнала да си говори помежду си. Това предизвикало бурна реакция у Уотърс, който им казал "да се разкарат" и ги напсувал, което пък накарало мнозина да напуснат залата.

Според някои, музикантът информирал публиката в началото на спектакъла, че ще е разделен на няколко части, така че тези, които изтърпяли историите станали свидетели на страхотно шоу. Британецът открил музикалната част с нова песен на име "The Bar", последвана от алтернативна версия на "Mother" от албума "Стената". След това той и групата му изпълнили The Dark Side of the Moon Redux от край до край.

В края на шоуто музикантите получили овации на крака.

Фенове на Флойд обсъждат спорното представление в интернет, като някои се застъпват за Уотърс, а други напълно разбират недоволството на част от публиката.

"В крайна сметка хората са получили това, за което са си платили - изпълнение на новия албум, вътрешен поглед от живота на звездата, плюс чисто нова песен, изпълнена за пръв път. Звучи ми като страхотна вечер, но всеки си има вкус", пише един фен.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Почина Силвио Берлускони
Стрелба по Роберт Фицо
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: