Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
На 18 юли Графа ще изнесе взривяващ концерт в Летния театър в Русе с подкрепата на ПроКредит Банк
Автор: Екип Ruse24.bg 15:59 / 09.07.2024Коментари (0)1468
Влади Ампов - Графа идва в Русе с "Най-щастливото турне" на 28 юли. Стартът на поредицата от грандиозни концерти беше даден преди дни в Стара Загора и надмина всички очаквания на публиката. По инициатива на основния партньор на събитието ПроКредит Банк посетителите на концерта ще се присъединят към неговата зелена кауза.

Концертите на Графа безспорно са голям празник за феноветесъс съвършено подбран и изпълнен репертоар от любими хитове, шоу без аналог, динамика и настроение на световно ниво и разбира се изключителен артист, който докосва сърцата и оставя топли чувства и спомени. Усещането за удоволетворение у посетитителите е още по-силно, когато имат възможността да са част от обща кауза, свързана с бъдещето на града, страната и планетата ни.

Преди старта на същинския концерт на сцената ще излезе детският духов оркестър от Велико Търново "Джуниър Бенд", който ще подгрее феновете. Графа ще се качи на сцената заедно със страхотните Борислав Бояджиев - Борче – ударни, Александър Обретенов - бас китара, Мирослав Иванов - китари и Венцислав Трифонов - духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew и .

Музиката на Влади Ампов поражда цяла гама от емоции – любовта струи от "Давам всичко за теб“, "Искам те“, "Да“, чувството за неизмерно щастие изпитваме, когато слушаме "Най-щастливият човек“, "Дим да ме няма“, "А дано, ама надали“, осъзнаваме, че сме част от нещо по-голямо, когато звучи "Заедно“ и се замислим, че "Много малко трябва...“ за "...да бъдем заедно по-добри“. Жителите и гостите на Русе ще имат щастието да изпитат всички тези емоции и да се включат в зелената му инициатива.

Още на входа на Летния театър до зоната на ПроКредит Банк посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци, осигурени от ЕКОПАК. Там те ще получат информация как да се включат в кампанията на Банката, да спечелят подаръци и да участват в ексклузивната за тях игра. Целта е всички заедно да оставим мястото на провеждане на концерта и природата чисти след неговия край. Зелената кауза на концерта се осъществява в партньорство и с Община Русе.

От Монте Мюзик напомнят, че билети за концерта на Графа в Летен тетатър - Русе се продават в мрежата на магазин "На тъмно“, "Ориндж,“, бензиностанции ОМВ и Технополис.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
Гръмна склад за фойерверки край Елин Пелин: Има пострадали!
Пожари 2024
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: