Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Networx Zone Party разтърсва Русе за пети път
Автор: Екип Ruse24.bg 17:07 / 28.05.2008Коментари (0)540
Звук с мощност над 25 000 вата ще залее централния градски площад на Русе на 31 май, събота. Това съобщи шефът на "Маркентинг и продажби" в "Networx-България" Димитър Димитров. На тази дата, точно в 18 часа, ще започне петото по ред издание на Networx Zone Party, което отново ще събере хиляди млади хора на площада. За да бъде атракцията на ниво, допълнително ще бъдат "впрегнати" още над 40 киловата осветление, мултимедийни ефекти и т.н. Мощни прожектори и цветни лазери ще "режат" небето над града, на огромна видеостена, каквато в Русе се инсталира за първи път, присъстващите ще се наслаждават на 3D и други спецефекти.
"Черешката на тортата" този път ще бъде DJ Chus - една от най-големите звезди на испанската и световна хаус сцена. Той ще представи пред русенци и многобройните гости от страната и от съседна Румъния своя уникален иберийски саунд - впечатляващ специфичен микс от хипнотичен хаус, трайбъл и модерни прогресив елементи. DJ Chus е избиран няколко пъти за най-добър диджей на Испания, негови сетове са включени в многобройни хаус компилации. Името му не излиза от престижната класация топ 100 на списание DJ Magazine.
Специален гост на Networx Zone Party ще бъде и чаровната пловдивчанка DJ Djane Koki, както винанаги зад пулта ще бъде и русенецът DJ Bobby D от Traffic Radio Station - безспорното интернет радио N1 в България. Музиката си ще представят още DJ Joy и DJ Todd.

Партито, което вече се утвърди сред мероприятията, даващи културния облик на Русе, придобива и международен отзвук. Вече има заявен интерес от съседна Румъния, за да могат да отговорят на интереса организаторите от "Networx" са осигурили два автобуса, които в съботната вечер ще се движат между Русе и Гюргево, за да могат да дадат възможност на любителите на хаус музиката безплатно да посетят шоуто. Така Networx Zone Party се явява своеобразно продължение на Европейския ден на съседите, който Русе първи в България отбеляза. Над 100 фенове на клубната музика от Варна, Велико Търново, Добрич, Шумен и други градове вече са резервирали места в русенските хотели. Интересът вече изравнява Русе с безспорния лидер в организацията и провеждането на крупни мероприятия в областта на забавата Каварна.

Източник: ruse-news.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: