Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Noise of Human Art (N.O.H.A.) отново звучи на български терен
Автор: Екип Ruse24.bg 11:09 / 02.06.2009Коментари (0)227
©
N.O.H.A. завладяват българското Черноморие в края на юли
Изпълнителите на превърналия се в култов хит "Tu café" - N.O.H.A. официално потвърдиха турнето си в България. Космополитната група ще се развихри в четири нагорещени точки по българското Черноморие - Варна, Несебър, Созопол и Лозенец между 29 юли и 1 август 2009 г.

Филип, Минерва, Чеви MC, Тим, Алекс, Джош и Тобиас, по-известни като N.O.H.A., се събират от различни краища на света и разтърсват европейската сцена вече 12 години, за да променят приетите разбирания за клубна музика. Последният албум на групата "Dive in your life" не престава да радва феновете със свежия си микс от брейкбийт, дръм енд бас, електронен джаз и поп.

Хитове като "Dive In Your Life", "Tu Café", "Balkan Hot Step" са любими и на българската публика, която изпадна в екстаз при първото посещение на групата в София в края на миналата година. Столичният парти център 4 км се оказа тесен за 2 000-те почитатели, събрали се за да чуят и видят първия лайв на N.O.H.A. у нас.

"След незабравимото изживяване в София всички от групата бяхме сигурни, че ще дойдем в България отново", сподели вокалистката на формацията Минерва. "Радваме се, че ни се отдаде възможност да се завърнем още това лято и то не само с един концерт, а с цели четири. Аз съм човек, който е влюбен в морето и вече нямам търпение да се насладя на българското Черноморие и отново да се срещна с българската публика", допълни тя.

Турнето на авангардната група в България ще е под наслов "N.O.H.A.&TERENonTour" и е част от стартиралите миналата година музикални събития, организирани от Feelme Crew. Преди пристигането си в страната "шумът на човешкото изкуство" ще разтърси фестивали в Чехия, Словакия и Унгария.

До няколко дни ще бъдат пуснати в продажба и билетите за горещото турне на N.O.H.A. в мрежата на TICKETSTREAM (www.ticketstream.bg) и EVENTIM (www.eventim.bg) в цялата страна.

Още с едноименния си дебютен албум, N.O.H.A .се утвърждават като част от поп-авангарда на Европейската музикална сцена. Силата им е в изкусното сливане на класическите композиции с интригуващо клубно звучене, а резултатът е запечатан в четири изключително успешни албума. - 1997 N.O.H.A. "Noise Of Human Art"; 2001 N.O.H.A. „No Slack"); 2003 N.O.H.A. "Next Plateau"; 2006 N.O.H.A. "Dive in your life.

Първото лайв изпълнение на групата се състоя на 22 ноември 2008 г в Парти Център 4ти КМ в София. TEREN # 1 (лайв концерт на N.O.H.A, Коста Костов/balkanXpress и Kompott) породи огромен - присъстваха повече от 2 000 души, което превърна TEREN # 1 в едно от най-значимите в своя клас музикални събития за 2008 г.

Feelme Crew работят в сферата на киното, телевизията, рекламата и организацията на музикални събития. Основната цел на екипа е да държи високо летвата на доброто настоение.
Feelme Crew обединява мотивирани професионалисти в своята област, участвали в множество успешни проекти: филмови, телевизионни и музикални продукции.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: