Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новолунието идва с много успехи и големи изненади от Вселената
Автор: Екип Ruse24.bg 14:35 / 30.07.2024Коментари (0)993
©
Новолунието в Лъв носи вибрации на радост и жизненост и повишава доброто настроение. И Марс, и Юпитер са в Близнаци, което означава, че нашата креативност прелива от нови идеи и отлична комуникация. Дори с ретрограден Меркурий, който започва следващия ден, това Новолуние е обещаващо ново начало на сезона.

Новолунието в Лъв настъпва на 4 август 2024 г. в 12-ти градус на Лъв и носи началото на нов лунен цикъл. С началото на лунния цикъл можем да изтрием всичко в живота си, особено когато става въпрос за нашите емоции.

Новолунието предлага нулиране и може да ни насочи да еволюираме в начина, по който се чувстваме за нещо, а също и мощно време за определяне на намерения за следващите седмици. Можем да използваме енергиите на новолунието, за да изясним върху какво искаме да се фокусираме в живота си. Новолунието в Лъв предлага прекрасна вълна от енергия, която ни подкрепя в това. Може да ни насърчи да се свържем с нашите страсти, да се върнем към проекти или хобита, за които сме забравили, и да дадем приоритет на радостта и лекотата.

Ето какво ви очаква това новолуние според вашия знак:

Овен

Новолунието в Лъв ви носи каскада от изобретателност. Отдайте се на своята креативност и приключенска природа. Не се увличайте твърде много от славата на постижението, просто се насладете на пътуването.

Телец

Използвайте това време, за да упражните своите артистични дарби, особено у дома, като рисуване, писане или нещо друго. Ако напоследък се чувствате сдържани, отворете се пред близък приятел или член на семейството. Не забравяйте, че е безопасно да изразявате емоциите си.

Близнаци 

Това е подходящият момент за проекта или промяната в живота, за които сте мислили, време е да скочите! По време на това Новолуние можете изключително добре да общувате и описвате целите си. Не забравяйте да се заземите, преди да вземете важно решение – и четете договорите внимателно по време на ретрограден Меркурий!

Рак

С лунен секстил Марс и Юпитер, Раците могат да се възползват от по-конструктивна, практична и амбициозна атмосфера за лични и професионални ходове. Също така е страхотно време да планирате пътуване, след като Меркурий тръгне директно.

Лъв

Това е вашето време да блеснете! Разчитайте на огнената мотивация на вашия знак, за да постигнете целите си. Също така е чудесно време да научите нещо ново или да изследвате нови области. Нека чувството ви за приключение отвори нови врати за вас.

Дева 

Ако вървите в грешна посока, за да постигнете целите си, пригответе се за земетресение! Въпреки че това може да провали амбициите ви, то е за ваше по-добро и точно това, от което се нуждаете.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 29 юли - 4 август 2024

Везни

Проектите, по които работите, се развиват! Можете също така да се чувствате доста социални в наши дни. Това е страхотно време да общувате с доверени колеги или да съберете приятели, за да помогнете за важна кауза.

Скорпион 

Желанието ви за независимост ще бъде силно по време на това Новолуние. По същия начин, желанието да излезете от зоната си на комфорт. Промяна в кариерата ви може да бъде точно това, от което се нуждаете, за да изразите себе си и да изпитате удовлетворение.

Стрелец

Създайте стратегическо партньорство с някого, на когото се възхищавате и с когото се радвате да работите. Това партньорство ще създаде финансово изобилие. Определете намерения за сътрудничество и подкрепа от общността – за вашите цели и целите на хората около вас.

Козирог

Повече от всеки друг знак, вие сте усетили тежестта на последните две пълнолуния и животът ви може да изглежда доста по-различно, отколкото по-рано това лято. Отделете малко време, за да обмислите упоритата си работа и да се насладите на малко слънце!

Водолей

Вашите ексцентричности са особено привлекателни по време на това Новолуние, така че бъдете себе си! Създавайте значими връзки и се забавлявайте да се срещате с нови хора.

Тъй като това Новолуние ще засегне финансите, необичайните възможности за работа в мрежа могат да бъдат точното нещо!

Риба

Хармония и мир са вашите вибрации за това Новолуние. Този цикъл носи по-леко настроение за вас и може отново да се изгубите в някакви фантазии. Насладете се, скоро можете да се върнете към реалността.

Още по темата: общо новини по темата: 1370
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/229 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: