
ЗАРЕЖДАНЕ...
Полезно и вкусно за зимните месеци според диетолозите | ||||||
| ||||||
Според лекаря витамин С е най-полезен, защото има антивирусни свойства. "Витамин С помага за намаляване на риска от заразяване с вирусни инфекции, съкращава продължителността на заболяването и намалява тежестта му“, уточнява тя. Витамин С се съдържа най-много в цитрусовите плодове, киселото зеле, шипките“, обяснява Микитюк. Експертът препоръча и по-честото хранене с висококалорични и топли ястия. Сред важните храни диетологът посочва още рибата, горските плодове и бананите. |
Още по темата: | общо новини по темата: 350 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@ruse24.bg