Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Попфолк певицата Камелия втрещи с изказване за миналото си
©
"Бях най-добрата детска учителка!" Тази изненада поднесе на широката публика Камелия. Попфолк фурията, чиито акция скочиха до небето, след като изпя на живо на Новак Джокович любимото му парче "Луда по тебе", разкри, че преди да нагази в бурните води на фолка, си е вадила хляба като даскалица.

"Когато бях на смяна, всички деца идваха с усмивка", хвали се гласовитката от Чипровци. Певицата добавя, че винаги е посрещала малчуганите на вратата. "На другия ден, когато беше на смяна друга учителка, децата плачеха и искаха да си ходят", спомня си Камелия. "Дори дете, което не можеше да заспи, при мен винаги заспиваше", изтъква колко е била харизматична за хлапетата някогашната учителка.

Младата Камелия била любимата учителка на малчуганите

Звездната фолкаджийка довери още, че "много обича децата". По думите й Камелия е успяла да открие какво им е нужно най-много. "На малчуганите им трябва внимание. Играех си с тях на кегли, на криеница", разказва най-обсъжданата БГ певица в момента.

Камелия признава, че едва ли вече ще може да познае порасналите си питомци. Не забравя обаче времето, прекарано в детската градина, когато е придобила ценен опит, необходим й при отглеждането и възпитанието на сина й Баян.

Попфолк фурията обича децата и не издига на пиедестал парите

За съжаление русата амбиция не разкрива какво я е накарало да зареже даскалската професия. "България Днес" обаче научи, че второто работно място на младата Камелия, вече като начинаеща попфолк изпълнителка, е ресторантът на хотел "Житомир" в Монтана. Тогава изпълнителката още не печели огромните суми, с които може да се похвали в разцвета на кариерата си. В този период бившата детска учителка разчита на спонсорството на заможни приятели, каквото и да означава това.

"Майка ми като всяка майка искаше до мен да има успял и стабилен мъж. И аз да съм една принцеса", споделя Камелия. "Но сърцето не пита. И аз се радвам, че тогава го послущах, че послушах инстинкта си и се влюбих в 19-годишен младеж", връща лентата назад хитовата певица, за да обясни защо не е свързала живота си с "чичко паричко".

"Тогава за пръв път усетих някаква борба между сърцето и ума си. Когато съм с майка ми, се включва умът ми. Когато съм с Цветин - сърцето. И на нея го споделих, но знам, че родителите трудно разбират децата си. Даже в един период се бяхме разделили с Цветин, защото аз се бях объркала и вече не знаех какъв човек ми трябва. Бях успяла, известна, финансово независима, ухажваха ме много мъже, но мен парите никога не са ме привличали. Това не ми е достатъчно. Искам някой, който да ме приема без грим. Да ме разбира, когато плача", изповяда се попфолк легендата.

Още по темата: общо новини по темата: 1497
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
24.09.2024 »
предишна страница [ 1/250 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Грипна епидемия обхвана страната
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: