Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Саня Борисова с нов мъж
Актрисата Саня Борисова, известна с ролите си в българското кино и телевизия, зарадва своите последователи в социалните мрежи със специални кадри от романтичен спа уикенд.

В своя Instagram профил тя сподели няколко снимки, които веднага привлякоха вниманието на нейните фенове. 

"Какво по-приятно изживяване за уикенда от бягство сред природата, през този слънчев и романтичен октомври?! След дългите разходки, топъл открит басейн, джакузи и сауна, и накрая чаша вино пред камината", написа Саня под публикацията с кадри.

Снимките, публикувани от актрисата, разкриват идиличната атмосфера на спа комплекса, обграден от есенна природа. На кадрите се виждат джакузи и сауна, а Саня се наслаждава на слънчевите лъчи, както и уютна камина, създаващи перфектни условия за топлина и комфорт в есенните дни.

На една от снимките актрисата е легнала в джакузи, пълно с листа от розови. Атмосферата определено излъчва романтика.

Това, което предизвика още по-голям интерес у последователите ѝ, е мистериозният мъжки силует, който присъства на някои от снимките. Макар че самоличността на мъжа не се разкрива, на едната снимка се вижда как той подава на Саня роза, а на друга пред запалената камина двамата си дават "Наздраве“ с по чаша червено вино.

Кадрите, излъчват спокойствие и романтика, но определено допринасят и за усещането за един специален споделен момент.

Феновете на Саня Борисова не пропуснаха да коментират под поста, изразявайки възхищение от прекрасната обстановка и насърчавайки я да продължи да се наслаждава на подобни моменти на релакс и щастие.

Актрисата е известна с това, че пази личния си живот в тайна, което само подсилва любопитството около мистериозната фигура. Независимо от това, Саня продължава да вдъхновява своите последователи с естествената си красота и позитивизъм. 

Тази година Саня влезе и в нови професионални роли в света на киното. Последният проект, на който посвещава времето си като актриса, режисьор и продуцент, е филмът "Никога не е просто секс“. Във филма  си поставя сложната задача да разбере защо връзките в съвременния свят се провалят толкова често. Тя разглежда съвременната жена през четирите женски архетипа – домакинята, любовницата, кралицата и момиченцето.

На екрана Саня си партнира с актрисите Рая Пеева, Елеонора Иванова и Елена Петрова. А филмът излезе по кината през май месец тази година.

"Да си актьор, режисьор и продуцент са съвсем различни роли. Не мисля, че бих си го причинила друг път. Най-малко ми е интересно да играя, защото съм го правила вече, няма толкова тръпка. Тръпка ми е да режисирам“, споделя Саня Борисова в последното си интервю за "Търси се“.

Бившият й съпруг Ники Илиев също й помага изключително много с работата по филма. Двамата бяха заедно 10 години, през 2012 г. си казаха заветното "Да“ на скромна, но приказна церемония с най-близките си хора. Но няколко години по-късно двамата се разделиха. 

Въпреки това днес двамата поддържат близки приятелски отношения.

"Аз си тръгнах, но по негово желание. 10 години бяхме заедно и се опитвах да спася връзката ни. Болката ми беше по отношение на това, че не се справихме. Обвинявах себе си. Имах период с много силно чувство за малоценност. После разбрах, че това, което се е случило, е голяма благодат. Благодарение на Ники, който сложи край на отношенията ни… Най-големият ми урок от него е дипломатичността. Той е много дипломатичен“ – призна Саня Борисова в "Търси се“, припомня Ladyzone.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 2076
23.10.2024 »
23.10.2024 »
23.10.2024 »
23.10.2024 »
23.10.2024 »
23.10.2024 »
предишна страница [ 1/346 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Бюджет 2025
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Изграждане на Национална детска болница в София
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: