Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Шокиращи разкрития за връзката на Лиса Мари Пресли с Майкъл Джексън
Автор: Екип Ruse24.bg 13:11 / 09.10.2024Коментари (0)312
©
Лиса Мари Пресли и Майкъл Джексън се запознават още като младежи, но стават двойка през 1994 г. Преди да започнат да се срещат официално, дъщерята на Елвис Пресли е все още омъжена за първия си съпруг - Дани Киоу. Двамата обаче се разделят, след като Майкъл Джексън ѝ признава, че е влюбен в нея.

"Майкъл каза: "Не знам дали си забелязала, но аз съм напълно влюбен в теб. Искам да се оженим и да ми родиш деца. Не казах нищо веднага, но после казах: "Наистина съм поласкана, дори не мога да говоря".

Тогава почувствах, че и аз съм влюбена в него", пише Лиса Мари Пресли в посмъртно издадените си мемоари From Here to the Great Unknown.

След прозрението за собствените си чувства към Майкъл Джексън, тя се разделя с Дани Киоу. След това започва връзката си с Краля на попа.

В новоиздадената книга Лиса Мари Пресли пише още, че когато двамата вече са били в романтично обвързани, той ѝ е казал, че е все още девствен.

"Мисля, че той се беше целувал с Тейтъм О'Нийл и имаше нещо с Брук Шийлдс, което не е било физическо, освен целувка. Той каза, че Мадона също се е опитала да се сваля с него веднъж, но нищо не се е случило... Бях ужасена, защото не исках да направя грешен ход", споделя още певицата, която почина през януари миналата година на 54-годишна възраст.

Двамата с Майкъл Джексън се женят през май 1994 г. - само седмици след развода ѝ с Киоу. Тогава Лиса Мари Пресли е на 25 години, а той - на 35. Бракът им обаче продължава около две години и е официално финализиран през август 1996 г.

След това дъщерята на Елвис Пресли се жени още два пъти - веднъж за Никълъс Кейдж и веднъж за Майкъл Локууд, но и тези два брака достигат до своя край.

След смъртта ѝ мемоарите са завършени от дъщеря ѝ Райли Киоу, която е прослушала записи със спомени. В книгата Лиса Мари Пресли се връща и към един от най-болезнените моменти, които преживява в живота си - загубата на сина си Бенджамин през 2020 г. Тя споделя, че два месеца след смъртта му го е държала в сух лед в имота, в който е живяла.

"В щата Калифорния няма закон, според който трябва да погребете някого веднага. Да имам баща си в къщата, след като той умря, беше невероятно полезно, защото можех да отида и да прекарам време с него и да говоря с него", обяснява решението си певицата.

По думите на дъщеря ѝ Райли това е било "наистина важно" за нея, за да има достатъчно време да се сбогува със сина си, по същия начин, както с баща си.Лиса Мари Пресли е единствената дъщеря на Елвис Пресли, а когато той почива тя е само на девет години. 

Краля на рокендрола е погребан в имението си в Мемфис, където дъщеря му прекарва известно време като дете. Самата Лиса Мари Пресли, която е живяла в Калифорния преди смъртта си през 2023 г., е имала и още една причина да запази тялото на сина си преди погребението му - трудното вземане на решението дали да го погребе в Мемфис или Хавай.

"Това беше част от причината, поради която отне толкова много време. Толкова свикнах с него, да се грижа за него и да го държа там. Мисля, че би изплашило всеки друг, да държи сина си така. Но не и мен. Чувствах се толкова щастлива, че все още има начин да мога да го гледам, да го отложа малко по-дълго, за да мога да преодолея раздялата с него", допълва тя.

В крайна сметка Лиса Мари Пресли погребва сина си, но не и преди дъщеря ѝ да ѝ напомни, че задържането му в имота е "абсурдно". Бенджамин е положен близо до дядо си Елвис в имението в Мемфис. На същото място е погребана и дъщерята на Краля на рокендрола Лиса Мари Пресли, припомня E! News, цитиран от lifestyle.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Задържаха Джейхан Ибрямов по разследване за купуване на гласове
Процедурата за избор на нов главен прокурор
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: