Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Среброто ритал в Дунав (Русе)
Автор: Екип Ruse24.bg 09:59 / 02.11.2008Коментари (0)747
©
Актьорът Александър Сано стана известен с артистичния псевдоним Среброто като един от групата "Братя Мангасарян". С музика се занимава много преди да помисли да стане актьор. Музикален е на дядо си. Като дете ходи на уроци по китара и пиано, пее в хорове. Завършва техникум за моден дизайн. Следва две години политология в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Накрая се озовава в театралната академия (НАТФИЗ) и взема диплома за актьор.

Продължавам сам без Мангасарян
Музиката на "Братя Мангасарян" е изцяло моя. Зюмбюл и Кулю не се сърдят, че излизам сам на пазара. Те просто си имат други приоритети. Продължавам сам, защото те се оттеглиха.
Същият съм си, какъвто бях и в групата. Аз съм Среброто. Дали ще имам молив над устата или не, все тая. Битуваше някакво страшно мнение, че сме се крили зад кой знае какви маски. Един нарисуван с молив мустак не може да е маска. Хората си слагат много по-тежки маски и са доста по-фалшиви, отколкото "Братя Мангасарян" сме били изобщо някога.

Първият ми самостоятелен проект "1 парче набързо" е смес от пънк, хип-хоп и електро. Вече се върти по телевизиите и в интернет. Малко егоистично постъпих, защото вътре играя всичко сам - пианист, китарист, барабанист, басист, фронтмен и дори влизам в ролята на известна попфолк певица. Музиката, текстът, изпълнението и режисурата на клипа също са мои. Само оператор е Кирил Божилов - Кико. Специално участие във видеото има Иван Христов от "Сблъсък". Той даде и леко глас в един бридж на английски. Иван ми е приятел и винаги ми връзва на простотиите. Той се снима вече за трети път в мой проект - два на "Братя Мангасарян" и един лично мой. Иван е болен левскар, но е много готин човек. Специално благодаря за подкрепата и на моите най-добри приятели Бузев, Къдравия, Боша и Ивето.

Как поддържам форма
За мое щастие не ми се налага да полагам особени грижи за тялото си. Дължа го на майка ми и на баща ми. Единственото, което правя, са пет тибетски упражнения. "Петимата тибетци" ми костват около десет минути на ден. Те са свързани най-вече с дишане - някаква много елементарна йога. Приличат леко на физическите упражнения, които ни караха навремето да правим в училище. Имам намерение да се занимавам и с тенис, ама това са само пожелания.
Нямам никакви проблеми с килограмите. Ям безобразно много и каквото ми падне. Готвя много неща, и то много вкусно - месни и безмесни ястия. Най-обичам телешко и манджи със сосове. Харесвам също риба, суши и зеленчукови супи.

Като всяко дете и аз съм пробвал да се занимавам със спорт.
Тренирах футбол само 2 дни в Дунав. Тогава живеех в Русе. Отказах се от футбола, защото музиката ми беше доста по-важна. Въпреки че имах много добри данни за футболист. Треньорът идваше дори у нас, разговаряше с родителите ми, за да ме накара да продължа. Ама не ме влечеше.

Сега спортувам за удоволствие. Чат-пат ходя с приятели да поритам. Последно ми се случи с Иван от "Сблъсък". Той е по-спортен тип и ходи по-често на мачлета.

Гледам редовно футбол по телевизия. Следя всичко, което се случва с Бербатов, защото ми е любим играч. Почти съм убеден, че той ще донесе втора "Златна топка" на България
ако продължава да се развива така. Той е в най-добрия клуб в момента. Голям фен съм на Манчестър Юнайтед, и то отдавна. Двоен кеф се получи за мене от това, че любимият ми футболист отиде да играе в любимия ми клуб.

Тъпо ми е за националния отбор, при положение че петима души от него са във Висшата английска лига - най-силното първенство в света в момента. Щом това не води до никакви сериозни резултати, значи някъде има грешка. Защото всички тези футболисти правят чудеса в чуждестранните си отбори. Само Бербатов вкарва средно по гол и половина на мач.
Българско първенство, ама никак не ми се гледа! Ходя на стадиона най-вече, когато играем с някой чужд отбор. Айде да не казвам името на любимия ми български тим, че ще стане страшно. Ще има да ме мразят другите.

Направих си нов лейбъл Silvernoise
(Сребърен шум), в който искам да продуцирам не само себе си, но и други български артисти - известни и не чак толкова, но чиято музика смятам за много качествена и заслужава по-голяма трибуна. Направил съм вече второ парче - "Чичката" - на едни млади момчета от New voice, на които ставам музикален продуцент.

Играе дойка в Народния театър
Играх в Народния театър, "Сълза и смях", Армията, Сфумато. Имах щастието да влизам само в главни роли - Дойката в "Ромео и Жулиета" (Народния театър), Пьотър Николаевич Сорин в "Чайка" "Сълза и смях"... С Касиел Ноа Ашер направихме преди години много хубаво психаделично представление - "Кокаин" по Тенеси Уилямс. Играхме го с голям успех три сезона и го прекратихме поради заетост и на двамата. Наскоро обсъждахме да го възстановим. През януари ще почна и нови репетиции. Касиел засне и едно филмче, за което аз написах музиката. Така че вече имам и филмова музика зад гърба си.

Източник: в. "Стандарт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: