Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Татяна се показа в доста стряскащ вид
Певицата Татяна, която зрителите на bTV гледаха в Survivor през 2023-а, се ангажира с каузата да помогне в борбата срещу домашното насилие.

"Когато срещаш своята половинка, той изглежда идеален – принц на бял кон. Но с времето разбираш, че той не това, за което се е представял…! Ти усещаш как ти затварят устата, ушите и очите, за да те контролират, физически и психически те малтретират и се подиграват с теб. Мисля, че мога да говоря много по тази тема, но не е сега моментът! Ще те посъветвам, мило момиче, така!

Мъжете насилници са способни на най-страшни последици! Истинският мъж брани, обича и е като броня до половинката си, а слабият удря и се представя, като че ли той е жертвата! Ако преживяваш психологически или физически тормоз, знай: не си сама!“ – пише Татяна, която в края на октомври ще изнесе няколко концерта в САЩ.

"Не мълчи, когато усещаш насилие! Потърси подкрепа от близки, приятели или специализирани организации. Ти заслужаваш живот без страх и болка! Да кажем заедно “стоп“ на домашното насилие над жените!“ – призовава Татяна.

През юли тя отбеляза 46-ия си рожден ден с впечатляваща фотосесия. На кадрите Татяна е по бански и с короната от конкурса Ms. Elite TCP Europe 2024.

"Ето така посрещнах рождения си ден. С времето осъзнах, че да бъдеш все по-близо до природата е истински рай. До тук в живота ми скочих от хеликоптер във водите на Доминикана, при фобия от вода и оцелях, ядох три месеца кокоси и спах на земята, надигравах себе си в много тежки битки за оцеляването ми в Сървайвър, получих призванието “Майката на племето" и корона за "Най-вдъхновяваща жена – жена пример".

 А сега имам честа да представя България в Америка. Осъзнах, че всичко, което Господ ни е дал, е по-скъпо от всяка придобивка, за която се борим цял живот. Не мога да опиша каква магия е да празнуваш в гората, сред всички живи същества там, с майката природа и шепа приятели.

 И така, тази година няма да ви представя колко пищно мога да празнувам, а с кадъра който публикувам, всеки може да си извади извадка какъв човек, жена, майка и певица съм. Благодаря на Господ за всички красиви моменти, които изживях, за всички победи, с които съм удовлетворена и предадох на вас – моите почитатели!

Пожелавам си здраве, здраве, здраве, защото имам толкова много мечти и цели, които искам да осъществя, а вие да бъдете част от тях. Като за рожден ден само мога да кажа едно: "Живейте пълноценно и истински. Годините са и ще бъдат за мен само една цифра и винаги ще ги демонстрирам с това, което мога и съм“ – обобщава Татяна.

Тя е завършила народно пеене в Широка лъка. Пее народни песни от дете, а от поп фолка става част, след като бившата й свекърва я праща на конкурс.

Има издадени два албума и над 20-годишна кариера. Спортува много и води здравословен начин на живот. Има свой бранд за чайове, припомня Ladyzone.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 1684
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
предишна страница [ 1/281 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Топлофикация София
Задържаха Джейхан Ибрямов по разследване за купуване на гласове
Борба за влияние в Близкия Изток
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: