![](http://i.id24.bg/img/loader.gif)
ЗАРЕЖДАНЕ...
Тази супа ще стопли сърцата на всички вегани | ||||||
| ||||||
Въпреки че много супи са естествено вегански, също е възможно да се правят кремообразни супи без капка сметана. Използването на млечни заместители на растителна основа като веганско масло и млечни алтернативи е един от начините за постигане на кремообразност във веганските супи. Можете също така да добавите пюре от тиква и дори маслено смесено кашу (като в този вегански мак със сирене ). За да постигнете този богат умами вкус на месни бавно приготвени яхнии, снабдете се с основни продукти за килера като сушени гъби и зеленчуков бульон. И двете добавят пикантен земен вкус към супите и чилито. Повечето от тези рецепти за веган супа също имат прекрасен вкус с добавяне на високопротеинови заместители на месото като соеви трохи. Тази веганска картофена супа има същата успокояваща кремообразност, която жадувате от класическото ястие с абсолютно нулеви млечни продукти. Той е плътен, сърдечен и засищащ, което го прави перфектната вечеря през седмицата! Нашата лесна веганска картофена супа се приготвя за около 30 минути с прости съставки – и дори не изисква блендер. Традиционната картофена супа изисква масло и мляко. С две лесни размени никой няма да може да каже, че тази супа е напълно без животински продукти. Просто заменете несолено масло с любимото си веганско масло и използвайте соево мляко вместо краве мляко, пише tasteofhome.com. Вземете холандска фурна и да готвим! Съставки за веганска картофена супа Картофи Ребра от целина моркови Зеленчуков бульон вода Вегански пръчици в стил масло лук Универсално брашно сол пипер Соево мляко Топинги по избор: смлян пресен магданоз, настъргано веган сирене чедър и хранителна мая Упътвания Стъпка 1: Гответе зеленчуците В холандска фурна сварете картофите, целината и морковите в бульона и водата, докато омекнат, 20 до 25 минути. Отцедете, като запазите течността и оставете зеленчуците настрана. Стъпка 2: Запържете лука В същата холандска фурна разтопете веган маслото на средно висока температура. Добавете лука, гответе и разбъркайте, докато омекне, три до четири минути. |
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@ruse24.bg