Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тя има 5 операции, 4 деца и днес се развежда, а утре не
Автор: Екип Ruse24.bg 09:38 / 28.07.2024Коментари (3)991
Как се става звезда за нула време? Първо - трябва да си хубава. Второ - да се снимаш за еротично списание. И, трето - името ти да стане синоним на ходещ скандал. Тя отговаря на всичките условия. Тя е Светлана Василева - Мис Плейбой 2009.

Появи се сякаш отникъде - оказа се, че преди да си дойде у нас за “голия" конкурс, живяла в Швейцария при брат си. Иначе са 4 деца от Търговище.

 

Само преди дни Светлана Гущерова (по мъж) взриви мрежата с текст за раздялата със съпруга си Християн Гущеров. Тя го определи като измамник и го отбеляза, като остави послание за момичетата.

“Искам да ви дам съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. Някои от тях се възползват, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви", написа Светлана, визирайки съпруга си.

Както обикновено в тези семейства, настъпи обрат. Ексклузивно тя обяви: “Няма да се разведем. В момента сме сдобрени и може би ще отидем заедно на ваканция. Аз много пъти исках да се разделим, но в крайна сметка прецених, че за децата е по-важно да имат двама родители. И се събрахме под един покрив".

 

До един момент тя беше разделена с Христиан, като казва, че се чуват по телефона заради общите им деца. Светлето е при родителите си с децата, докато съпругът ѝ живее под наем сам. При развода, който се очаква да стане факт, той няма да може да плаща издръжка на децата, тъй като няма нито един работен ден.

Гущеров-младши вече е разпродал цялото имущество, което му бе подарено от имотния му баща. 

“Не ме занимавайте, не съм се чувал със сина ми и не ме интересува", сподели бащата на Християн - Добромир Гущеров, който има ново семейство и приема децата на жена си като свои внуци.

 

Според други слухове пък Християн играел през ден комар и обичал да пие. 

“Не е вярно това. Не съм хазартна личност и не пия твърд алкохол. Слуховете за това, че съм зависим, са неверни", отрече Христиан в инстаграма си преди месец в отговор на виртуално питане.

Единственият човек, който в момента подкрепя Християн, била майка му - д-р Анелия Гущерова. Тя е началник на отделение във ВМА и се опитвала да помогне с пари на наследника си. Жената обаче не пожела да коментира отношенията в семейството.

“Сега не мога да кажа какви ще са бъдещите ни отношения с Християн. Но със сигурност ще си останем приятели. Все пак имаме четири деца", казва Светлана, която се съветва с астролог за всяка своя стъпка. Именно звездоброецът ѝ препоръчал да действа с развода през август, когато е “най-благоприятното време за това". Иначе Светлето се втурна да рекламира на страницата си различни продукти, а ръка ѝ подават стари приятелки - Златка Райкова, която рекламира продуктите и фолкпевецът Азис, в чиито клипове най-вероятно скоро ще видим Светлана Гущерова.

“Няма да се предам и ще се вдигна каквото и да ми струва това, най-вече заради децата ми", казва Светлана Гущерова. 

Най-много около нея се разшумя покрай прякора Гонзовица и когато нарече Николета Лозанова “дневно чудовище" и “пластмасов софтуерен продукт на фотошопа". Днес блондинката твърди, че никога не е обиждала  брюнетката от Пловдив. Само я нарекла “красива, но изкуствена".

36-годишната Светлана определя себе си като нормално, много доверчиво момиче. Дотолкова доверчиво, че пуснало у дома си врачка, която ѝ “развалила магия", като и отнесла куп пари, бижута, че и златен телефон. Но това преди десет години, когато самата тя си изкарвала парите като модел. Преди това детството ѝ било спокойно в Търговище - баща ѝ Валентин е шофьор, а майка ѝ - Кунка Неделчева, е домакиня, която и с днешна дата ѝ помага в отглеждането на четирите деца.

Блондинката е родена на 21 декември 1987 г. в Търговище, но от 22-годишна живее в София. Едно от нещата, които обожава в себе си, е, че “не се примирява с по-малко от най-доброто". И разбира се, действа в тази посока, като променя външността си ударно през годините.

Трансформацията ѝ е изключителна. Козметичните операции, които си е правила, официално са 5, неофициалните - доста повече.

Светлето признава, че от години не се е прибирала в родния си край. Според нея, нямало и защо да го прави, а бившите ѝ съученички ѝ завиждат, защото не са успели като нея. Многодетната майка смята, че хората в родното ѝ Търговище, както и в малките градове са злобни и безпринципни.

Най-големият възход за Гущерова е участието ѝ във VIP Brother 2015, защото шоуто я е променило като човек, като характер и като мислене.

“Знам, че там показах различни пропуски в образованието си. Вече не само столиците знам, но и много други неща. Откакто съм снаха на Добромир Гущеров, гледам да набавя част от липсите си", казва малко преди сватбата си Светлето, а след това по заръка на мъжа си започва да чете по една книга на месец. Гущерова признава, че кара и своите деца да четат и пишат от малки. 

“Няма да позволя на децата ми да имат моя начин на живот с много излизания. Искам от малки да знаят няколко езика. Искам да учат много, защото за мен като малка не беше важно. Родителите ми казваха: “След време ще съжаляваш, че не си залягала над учебниците, а си мислила само за излизане". И се оказаха прави. Факт е, че когато родителите говорят, детето не осъзнава нещата и си казва: “Да бе, да, добре". Не го приема на сериозно. Осъзнаваш го, когато пораснеш. Според мен едно дете е по-добре да е в чужбина, отколкото да стои в България", казва с днешна дата помъдрялата Светлана.

Личният живот на Гущерова е може би най-обсъжданият в кариерата ѝ на красавица. 

“Станах популярна от едни папарашки снимки с Георги Иванов - Гонзо. Тогава ни бяха снимали в Правец, а аз исках той да ми съдейства и да ме запознае с друг футболист. Но с Гонзо винаги сме били само приятели и първоначално не ме беше яд на това, че ми викаха Гонзовица, но вече не ми е приятно", казва Светлана за близките си отношения с днешния шеф на БФС.

Моделката признава и за други две ритнитопковски приятелства - с Благой Георгиев и с Мартин Камбуров.

“Мартин беше разказвал в съблекалнята пред другите футболисти, че мечтае да ми е гинеколог, а аз да съм му пациентка, но това е само, не е имало секс. Въпреки всичко той се надяваше и ми предложи повече от 1000 лева да е мой гинеколог", смее се Светлето през 2011 г. в интервю.

За официална връзка с футболист обаче Гущерова признава само за тази с бившия левскар Дарко Тасевски. 

“Не знам защо обаче той отрича. Какво като има жена и тя е Мис България? Но той никога не ми е давал пари и не ме е издържал. Правиха го мама и тати. На мен, честно казано, футболист никога не ми е давал пари. Футболистите са мъже, които обичат само да се показват и рядко се грижат за жени, освен ако не са собствените им", казва плейбойката в предаването на Венета Райкова преди 13 години. 

Съпругът ѝ Християн Гущеров е на 36 години, син на бизнесмена Добромир Гущеров. Един от най-актуалните наследници на заможни родители от малък разполагал с охрана, която го вземала след всеки час с автомобил. Твърди се, че е израснал с малко приятели, което отключило у него недоверие към хората. Има фобии от непознати и летене със самолет.

Фолкпевиците му налитат като мухи на мед - още на невръстната възраст от 19 години Христиан беше хванал доайенката на фолка - танцьорката Малина. Не го притесни дори разликата във възрастта им - тя е с 24 години по-голяма от него. Заради огнената страст по нея, малкият тогава Гущеров бе готов на всичко. Той подари на кака си Малина цял бижутериен бутик - буквално.

След като отношенията им приключиха, шоу звездата не продължи да се прави на бизнес дама и набързо прекрати деловата си активност, като затвори магазинчето за скъпоценности. То обаче не беше единственият дар от младото лъвче за старата му приятелка. В медиите се носеха какви ли не легенди за прекрасните и разточителни жестове на Гущеров-младши към Малина. Един от тях беше своеобразен подарък - суперлуксозна спалня за 60 000 лева. 

Друга голяма любов на бизнесмена бе фолкпевицата Алисия. Двете гълъбчета обичаха да се срещат в заведение с име на пернато - “Какаду", в квартал “Гоце Делчев". Малко по-късно обаче певицата го изостави заради футболиста Валери Божинов, от когото роди син.

Следва любовта на Христиан с фолкминьончето Мария. Нея дори прави своя официална съпруга, като я “взема" заедно с дъщеря ѝ - Марая. Сватбата е през 2013 г. След поредица от изневери с колежки на Мария Христиан се развежда с нея по молба на певицата. Предбрачен договор не е имало, а Мария с днешна дата не иска да си спомня за него и брака им.

Един от най-тъжните периоди в живота на Светлана Гущерова е изнасилването ѝ от нейния приятел и четирима негови авери.

“Вярно е това. Никога не съм си правила пиар с тази трагедия. Като малка съм преживяла много. Била съм и отвличана от един мой комшия, с когото израснах. Всъщност историята е следната - имах приятелка, която си изкарваше парите като проститутка, при което сводникът ѝ беше до моя блок. Та тя му казала, че аз съм била съгласна да ме предоставят на някакви мъже от Турция и да правя с тях секс. Аз това обаче не го знаех и един ден до мен кара кола, а от нея се подава моята приятелка и сводникът ѝ. Питат ме къде отивам и аз казвам, че се прибирам. Искаха да ме закарат. В колата разбирам, че посоката се сменя и почвам да рева с цяло гърло. Стигаме до язовир някакъв, а там гледам наблизо приятел на моя баща. Този човек ме спаси от отвличане. А сводника след това го арестуваха, признава Гущерова. За изнасилването от приятеля си обаче тя не иска да говори, но признава, че го е имало.

“Тези случки много определиха поведението ми към мъжете. Спрях да се доверявам още тогава", казва Светлана.

Тя била заработвала в модната агенция на “Мистър България 2003" Мирослав Йончев, казва на заседанието по делото срещу Антон Петров - Хамстера, прокурорът Милко Момчев. 

Светлана е категорична: 

“Никога не съм била компаньонка. Не съм си продавала тялото за пари и не бих го направила, нямам нужда от това. Никой не ми е звъннал и не ми е казал: “Светле, ела в този хотел или в онзи за пари, никога не съм ходила където ѝ да е на повикване. Казват още, че съм в дискове и каталози за предлагани услуги. Това също не е вярно, защото и през ум не ми е минавало да се занимавам с такива неща. Самата ми среда е такава, че няма как да правя такива неща. Ако имаше нещо такова, всичките ми приятелки и близки вече да са се отрекли от мен", обяснява Гущерова.

Именно това е споделила моделката и на бъдещия си мъж - милионерския наследник Християн Гущеров. С него тя се омъжва през 2018 г. на пищна сватба. Малко преди това той се развежда с фолкпевицата Мария.

“Щастливите моменти на семейството са свързани основно с децата ни. Но ние се обичахме, сега вече и аз не знам дали е взаимно", споделя с днешна дата Светлана.

Тя му ражда едно след друго четири деца. “Те са моята сила и заради тях ще обърна света, нищо че сме разделени с баща им", казва Гущерова, припомня "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 1309
12.09.2024 »
12.09.2024 »
12.09.2024 »
12.09.2024 »
12.09.2024 »
12.09.2024 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ще им купят и на тях по едно лице от Али експрес и готово,но май свършиха кинтите-тая ще търси нов будала с милиони
+1
 
 
Като гледам каква е била и като знам какъв е и малкия гущер,си представям отрочетата на какво приличат!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Бури и градушки 2024
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: