Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успехът на Зейнеб - от панелката в Бургас до милионерска съпруга
Автор: Екип Ruse24.bg 09:59 / 19.09.2024Коментари (0)409
©
Зейнеб Маджурова е една от трите водещи на "Преди обед“ заедно с Франциска Йорданова и Оля Малинова. Те партнират на актьора Петър Дочев. Телевизията я намира още на 18 години, макар че никога не си е представяла, че това ще работи. Като дете имала съвсем други мечти. Трябвало да отида да уча в чужбина туризъм.

"Явно съдбата се намеси. С телевизията се получи любов от пръв поглед. В тези вече 15 години е имало периоди, в които съм се опитвала да пробвам нещо различно. Но винаги телевизията ме връщаше при себе си. Записах да уча и журналистика в Софийския университет. Телевизията е мястото, където не се чувствам като на работа, а изпитвам истинско удоволствие. Не осъзнавам как понякога са минали 8, 10 и повече часове в работа, но и в шеги и закачки.

Вече това е мястото, където искам да продължавам да се уча и да се развивам“ обяснява Маджурова. Зейнеб е морско чедо - родена е в Бургас, където завършва и средното си образование. Малцина обаче си спомнят дебюта, й на екрана като участничка в първия сезон на "Биг Брадър“.

Тогава е едва на 18, говори с характерния бургаски диалект. Възпитана е в семейство с патриархални нравили когато става ясно, че е одобрена за формата майка й категорично възроптава срещу участието й. Започват тежки семейни разправии, а продуцентите на риалитото надушват, че в момичето има потенциал за развитие. Наемат се да преговарят с майка й, която обаче е непреклонна. В крайна сметка Зейнеб отпада от списъка със съквартирантите

През това време Зейнеб гледа шоуто в бургаския си апартамент и страда, че не е сред съквартирантите. Изненадващо получава съобщение от продуцентите, че в Къщата има извънредна ситуация с двама от съквартирантите Гроши и Нед, който се напиват и изпотрошават Къщата, заради което са изгонени от играта, а тя може да заеме тяхното място. Зейнеб този път играе вабанк, тръгва към София й се включва в шоуто. Майка й я изпраща до колата, но не I обелва и дума.

След като влиза във "Биг Брадър“, Зейнеб стига почти до финала, а участието й носи светкавична слава. Точно това участие се оказва ключово за нейната телевизионна кариера, която тръгва стремително нагоре. Първо получава предложение да води прогнозата по "Нова“.

Следва период на усилени уроци по дикция и поведение пред камера и само след месец тя се появява в ефира като синоптичка, роля, в която се изявява година и половина. След това  за кратко води предаванията "Пластика“; и "Дами канят“, по телевизия "Здраве“, а в бившата ТВ2 прави светска рубрика. Не се задържа дълго, защото отново получава обаждане от "Нова“ - предлагат й да стане част от екипа, на "На кафе“. Зейнеб веднага казва "да“ и там дълги години прави любопитни репортажи и интервюта. Преди три години тя прие поканата да стане част от отбора на Би Ти Ви. Тя имаше своя рубрика в сутрешния блок, а сега вече е и една от водещите в "Преди обед“ и така е в пряка конкуренция с Гала.

Майка е на 3 момичета - Мириам, която е почти на 5 години, и близначките Василиа и София, които наскоро станаха на 2 години. Още след първото раждане Зизу се записва да посещава най-различни практики и курсове за бъдещи родители.

Дори се среща със специалист по детски сън, който да я напътства как да се наспи и тя, а и в  същото време малките да не прекаляват с поспиването. Новината, че очаква близначки знаели само половинката й и дъщеря й. Мириам. Родителите и на двамата до последно; нямали представа за щастливата вест.  

Половинката й Стоян Балевскй също има брат близнак. Двамата са заедно от повече от 13 години. Той е син на Веселин Балевски, който се занимава с мощна търговска дейност. Стоян също помага в семейния бизнес, а със Зейнеб и трите си момичета живеят в луксозна къща в подножието на Витоша с просторен двор.

А дали вече не е дошло време за сватба? "Ако ме бяхте попитали преди пет години, бих казала "да“, защото обичам да организирам събития. Ако в момента кажа "да“, мога да. излъжа, но и може да не излъжа. Бихме могли да направим такова празненство, да отпразнуваме любовта“, категорична е водещата, пише HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 1437
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
предишна страница [ 1/240 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Новак Джокович идва в България
Борба за влияние в Близкия Изток
Природни стихии
Южна Америка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: