Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зейнеб напуска "Преди обед"?
Автор: Екип Ruse24.bg 21:37 / 06.10.2024Коментари (0)282
© Facebook
Една от трите нови водещи на "Преди обед" е на крачка да хвърли оставка в телевизията. Това е Зейнеб Маджурова – най-мразената от новоизлюпените звезди в ефира на Би Ти Ви. Многодетната майка била шокирана колко много хора показват откровена непоносимост към нея. Тя се чувствала много потисната от това и само договорът й с телевизията я спирал да не напусне.

Зейнеб няма проблеми с парите. Както е добре ивестно, мъжът й Стоян Балевски е милионер, самата тя е доста търсена като инфлуенсър, така че телевизията във финансов план не й носи почти нищо. Проблемът й обаче е в страстта към камерите. Блондинката от Бургас обича работата в лайфстайл предавания и няма никакво желание да се разделя с нея.

Говори се, че договорът, който е сключила с Би Ти Ви, е резултат от чиста суета и амбиция да е известна. Тя мечтаела да бъде втора Гала, въпреки че никога не би си го признала публично. Амбицията й е да надмине славата и влиянието на своята приятелка от Нова телевизия. Златен шанс за постигането на тази цел туркинята видяла в напускането на Деси Стоянова и възможността именно тя да заеме мястото й в конкуриращото се с "На кафе" предаване на Би Ти Ви.

Зейнеб се е договорила да е титулярна водеща – за разлика от колежките си Оля Малинова и Франциска Йорданова, които от време на време отсъстват от ефира, тя е неотменно на линия, за да трупа популярност. Но не очаквала, че вместо с овации, хората ще я залеят с критика и даже с откровена омраза.

Говори се, че суеверната туркиня много се притеснявала от злобните коментари по свой адрес в социалните мрежи. Страниците на "Преди обед" са пълни с обиди по неин адрес. Хората намират гласа й за дразнещ и стържещ, маниера й – за предвзет, изказванията й – за некомпетентни, а начина, по който прави интервюта – за непрофесионален, защото често не оставя гостите си да отговорят на нейните въпроси, а ги прекъсва, за да споделя личен опит.

"Докато тормозите зрителите с водещата Зейнеб, никой няма да ви гледа", категорични са голяма част от коментиращите в социалните мрежи. Повечето от тях твърдят, че са спрели за гледат шоуто и, понеже "На кафе" също не им харесва, са се прехвърлили към "100% будни" по БНТ.

Макар да се опитва да играе, че чуждото мнение не я интересува, Зейнеб всъщност много се тревожи от такива злобни коментари, твърдят хора от телевизионните среди. Туркинята вярвала, че това е лоша енергия, която може да застигне и нея, и семейството й. Тя се притеснявала, че толкова много омраза от непознати хора може да повлияе на здравето й и даже на здравето на трите й деца, за които постоянно говори в ефир – още един дразнещ за зрителите навик.

От страх, че негативизмът на другите може да й навреди, Зейнеб била готова да се откаже от "Преди обед". Засега обаче все още се удържала от подаване на оставка, защото приятели я надъхвали, че се справя добре с работата си там и че хората я критикуват без основание, просто защото са злобни пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 1757
07.10.2024 Не си знае парите: Вече е най-богатата певица в света
07.10.2024 В духа на Хелоуин: Дома на Кайли Дженър заприлича на гробище 
07.10.2024 Замесен ли е Пъф Деди в убийството на Тупак: Семейството на рапъра нае екип, който да разследва потенциална връзка
07.10.2024 Венета Райкова отбеляза три важни години
07.10.2024 Ал Пачино споделя зловещ разказ за срещата си със смъртта
07.10.2024 Тайната, която крие една от най-известните сватбени рокли в света
предишна страница [ 1/293 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Хороскоп за деня
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в София
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: