Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Британски учени взривяват прасета
Автор: Екип Ruse24.bg 13:39 / 25.01.2010Коментари (17)256
©
Живи прасета са били взривявани с експлозиви в секретна военна лаборатория във Великобритания, за да се симулира ефектът от терористични нападения по цивилни цели. Това съобщи Foxnews, като се позова на британския The Times.

При серията от тестове в изследователски център в Уилтшир, 18 големи свине са били увити в защитни одеяла, преди бомбите да бъдат активирани на няколко крачки от тях.

Учените са оставяли прасетата да кървят, докато изтече почти една трета от кръвта им, за да разберат колко дълго могат да издържат живи. Нито едно животно не е оцеляло след експеримента.

Депутати и групи за защита на животните са отправили въпроси защо живи животни са били използвани при експлозии, въпреки че прасетата са били упоявания преди това.

Според вестник The Sunday Times, който е провел разследване, експериментите са извършени защото "раните от експлозии са нарастващ проблем, дължащ се на терористичните заплахи."

Източник: news.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тук пак се навъдиха пишман природозащитници. Каква е разликата, дали ще го заколят в кланница или ще го взривят докато се опитват да усъвършенстват начини за намаляне на последиците от терористични атаки? Както каза някой по-надолу, на прасето му е все едно. Плюс това, смятам, че тези УЧЕНИ си имат малко по-добра представа от вас, с какво и как трябва да се експерементира, за постигане на по-добри резултати и напредък в технологично ниво. Хората не сме стигнали до тук от любов към животните и играене на сигурно. Като искате да има "хуманност" към животните, от сега нататък подминавайте щандовете за месо в супермаркетите, и яжте само зеленчуци.
+1
 
 
Британските учени са били от ирано-афгано-пакистански произход и са унищожили домузлука (свинската популация), за да прославят аллаха и да преборят грипа.
0
 
 
ДАААА наистина хубава мръвка напразна загуба. Но нека да не забравяме че всяка една работа или професия си има характерните особенности.Примерно за хуманитарните науки .докторите по нашему казано .Нали да пуснеш в употреба едно лекарство то трябва да е преминало пред редица тестове и изисквания .Значи то трябва да се изпита във лабораторни условия .Така.Волно или НЕВОЛНО ще бъде причинена някаква степен на болка от този препарат при изпитанията му върху едно или повече лица.Да но после препарата след успешното му тестване ще лекува милиони човешки същества на земята.И си идване на приказката .Цела си оправдава средствата .или пък не можеш само да вземаш но и трябва и ти да дадеш.С ЕДНА ДУМА ДА МУ БЕРА ЛАИКАТА
0
 
 
тея нямат ли си друго занимание толкова ли няма кво да правят по цял ден и че и прасета са взели да взривяват идиоти да вземат да изобретя или да открият нещо не да симулират деиност като взривяват прасета
-1
 
 
Прасетата взеха да взривяват себе-подобни.....!!
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 25.01.2010 г.
0
 
 
200 шашки динамит в предниците на английските военни!
0
 
 
Шашки динамит в задниците на английските военни!
+2
 
 
Явно хората са по-големи прасета от самите прасета.
+4
 
 
Тия са луди бе! Да затриват така мръвката :)
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Хороскоп за деня
Природни стихии
Световна черна хроника
Новак Джокович идва в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: