Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проф. Витанов: Вече е ясно, че дядо Джо може да бъде спасен само с могъща фалшификация
Автор: Йоланда Пелова 09:52 / 15.07.2024Коментари (0)1197
© Фокус
Математикът проф. Николай Витанов представи кратък коментар на актуалните теми (15 юли 2024 г.), предава Sofia24.bg. Публикуваме думите му без редакторска намеса:

Пробваха да гръмнат чичо Дончо. Е, някой от редовно четящите коментарите ми, да е изненадан? Сума си пъти ви писах, че това е доста възможен сценарий, тъй като чичо Дончо има голяма преднина пред дядо Джо.

Какво да ви кажа. Нескопосано изпълнение. 100 метра си е нищо растояние при цел, тъй добре виждаща се. Некадърна работа, бре-е-е-ей, щи ви каже и бай МитЮ от рекламата на Баумит. Но я да поразкопаем този атентат.

1. Доста пъти сам и писал, че САЩ са излезли от акматичата фаза на развитието и са влезли във фазата на пречупването, която се парактеризира със сини вътрешни конфликти. Ами, ето ви потвърждение на това ми твърдение.

2. Демокрацята в САЩ отива да си заминава.Тормозът над чичо Дончо само го потвърждава това. Отслабваща имперска сила със загниваща демокрация - това е голата истина, която трябва да имаме наум.

3. След куршумите, свиещи покрай главата му, чичо Дончо дръпна яко в предизборната борба. Вече е ясно, че дядо Джо може да бъде спасен само с могъща фалшификация а изборите чрез фалшиво гласуване по пощата и манипулация на машините. Гледаме.

4. Сикрет сървис се издъни тотално. Ама яко. Толкова яко, че човек започва да се пита дали оставянето на стрелеца да стреля не е било нарочно. Това да оставиш стрелец да ти се качи на покрив на 100 метра от Тръмп и да разнася оръжие, да го види половината митинг и да те предупреди, а ти да го оставиш да стреля, какво е това? Не ми описвайте какво е, аз добре знам. Тепърва ще има да излизат интересни неща за снайперистите , които са държали на мушка атентатора и не са стреляли навреме. Какви ли заповеди са им били дадени, след като са докладвали за въоръжен стрелец на 100 метра от Тръмп? Да не стрелят? Те тука ще е много интересно.

5. И тъй, някой иска да убие Тръмп. И има подготовка. Атентаторът се регистрирал като привърженик на републиканците. Евтин трик - излязоха клипчета в които той говори как мрази Тръмп и републиканците. Атентаторът бе удобно убит и службите си нямали и понятие, защо е стрелял по Тръмп. Тъй, тъ-ъ-ъ-ъй. Или е некадърност или е съучастие. Трето няма. Службите са пробити.

6. Но защо е всичко това? Кой иска да попречи на чичо Дончо да направи Америка отново велика? Какво значи отново велика? Значи да я реиндустриализира. Следователно, промишления капитал подкрепя чичо Дончо. Ами банковия? Банковия капитал, който тласка Америка към атрактор, в който държавата се превръща в световен жандарм и хич не го интересува как живеят американците. Не целия банков капитал е такъв. Но една голяма част е точно такъв. Това е голата истина. На тях им е изгоден дядо Джо. Който от време на време казва интересни неща. Например вчера май каза батъл боксез вместо баллот боксез. О-да-а-а-а, батъл боксез, големи баталии с гласуването по пощата ще има на тези избори.

7. Фицо, Тръмп,.... Когато печалбата стане 300% капиталът не се спира и пред ... Пред какво не се спира капиталът и откъде е тоз цитат се сетете сами.

8. У нас. Каканиж, каканиж и давай да заметем под килима. По CNN и BBC темата с атентата срещу Тръмп е основна по цели дни, у нас - нищо. Е, ами некадърност и лекота в горната част на главата, която им служи да им поддържа устата. Какво друго да ви пиша.

9. Триумвиратната битка у нас продължава. Мислите, че свършва ли? Ами, ами, най-интересното от нея предстои. Слеващата сценка от шоуто е - Опитът за възкресяване на мъртвия кон. Гледайте. А какъв е тоя мъртъв кон? Полека, скоро ще видите.

10. Войната в Украйна. какво там? Нищо ново. Руснаците си настъпват, превземат селище след селища, няколко градчета също са на път да паднат. Украйнската армия няма достатъчно пушчно месо да държи фронта и закономерно отстъпва. Това ви беше програзирано още миналата година. Логистиката на украинската армия е недостатъчна, за да спре руснаците. Гледайте, а не слушайте лайошките.

11. Я накрая, да хвърлим едно око и на Ковида, който се държи така, както ви е предсказано.

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 720 дни.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 823 дни. 27 месеца са 822 дни. 28 месеца са 852 дни.

Не се очакват проблеми с ковида и до края на юли. Няма да има опасност, няма да има 7 последователни дни с над 500 регистрирани случая на ден.

Как обаче се стигна до такава дългосрочна прогноза, която се потвърждава? Време е да понапиша някои статийки по въпроса. Защо се получи голямата вълна от началото на 2022 г? И как тази вълна бе свалена така, че никога повече не се надигна вълна от такъв калибър. Че и никога повече не се появи дифузно разпространение?

Броячът ще спре след 167 дни, когато стигне 1000.

Пък след това, който направи прогноза за пандемия, такава, че да доведе до отмяна на национална епидемична обстановка и тая прогноза да издържи 1 000 дни, лично ще ида да го поздравя (ако съм жив, де и съм в състоние да ходя).

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Още по темата: общо новини по темата: 53
05.10.2024 »
23.09.2024 »
22.09.2024 »
21.09.2024 »
16.09.2024 »
14.09.2024 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Бюджет 2025
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: