Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
18-годишна красавица бе избрана за "Мис Фламинго"
Автор: Екип Ruse24.bg 17:42 / 22.07.2024Коментари (0)1036
©
18-годишната Ралица Кирилова от Лом бе коронясана в тазгодишния конкурс за красота "Мис Фламинго", който по традиция се провежда в Две могили. За първи път в 11-годишната история на конкурса участват жени от осем български града. Участничките бяха от Русе, Бяла, Левски, Лом, Враца, Видин, Монтана и София.

На събитието присъстваха над 180 души. Сред тях бяха областният управител Драгомир Драганов, председателят на Общинския съвет в Русе академик Христо Белоев, омбудсмана Валентин Димитров, както и кметовете на Иваново и Ценово съответно Георги Миланов и д-р Петър Петров.

"Това е една инициатива, която се утвърди през годините като значимо не само за региона, но и за цяла Северна България събитие. Радостен съм, че заедно успяваме да провокираме все повече млади жени да участват в подобни мероприятия“, каза Драганов.

Той посочи, че мисията на такива конкурси трябва да е насочена най-вече към превенцията на домашното насилие и това, основана на пола. По думите на областния управител подобни събития са много добър трамплин младите дами да бъдат забелязани от различни модни агенции и да развият кариера в тази област. Той награди победителката, като със собствени средства спонсорира събитието.

18-годишната Ралица Кирилова е ученичка последна година в Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина в Ловеч. Там тя изучава специалността "Техник-технолог по качество на храни и напитки“. В свободното си време обича да играе народни танци. Модел е на X Model Group, като от 2 години участва в множество рекламни и музикални клипове, ревюта и фотосесии за модни марки. Висока е 172 см., а мерките ѝ са: 88-60- 90. На второ място бе класирана 20-годишната Белослава Минчева от Бяла. Те е висока 174 см. Белослава е студентка в Медицинския университет във Варна, където учи за медицинска сестра. Миналата година тя спечели приза "Мис Бяла“. Трета стана 18-годишната ученичка от Бяла Пресияна Стефанова. Тя е висока 168 см. Наградата за мини мис отиде при 8-годишната Валерия Иванова от Севлиево.

Сред гостите на събитието бяха предимно представители на бизнеса от региона, както и на модни агенции. За доброто настроение на всички се погрижи певицата Бриана.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: