Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Оранжерия за канабис откриха в имот в с. Новград
Автор: Екип Ruse24.bg 14:20 / 05.12.2012Коментари (0)622
©
Служители на РУП - Бяла са събрали данни, че мъж в с. Новград, държи в дома си наркотични вещества. На 04.12.2012 г., в хода на предприетите оперативни и процесуални действия полицаите са установили лицето - И.С. на 25 г. и са извършили претърсване в дома му, както на още един адрес и на два автомобила, които са ползвани от него. В хода на претърсването на първия имот са намерени и иззети 2 броя саморъчно направени цигари, съдържащи тревна маса, която при полеви наркотест реагира на канабис, както и газов пистолет, с премахнат от цевта напречник. 

При претърсването във втория имот, представляващ къща с двор и стопански постройки, полицейските служители са открили помещение, на което стените, прозорците и вратите били плътно облепени с алуминиево фолио, а също имало монтирани флуоресцентни и натриеви лампи, климатик и вентилация. Под лампите са открити саксии с три растения от рода на конопа, както и разсад на растения от рода на конопа, поставени в специално оборудван с лампи шкаф. 

В помещението е имало още окачени на въжета близо 60 стръка със съцветия, с различна големина и дължина, които при извършен полеви наркотест реагират на канабис. В помещението «оранжерия», както и в съседни помещения имало и различни количества суха, зелена на цвят тревна маса, която отново реагирала на канабис, както и 12 саксии с прерязани стебла от растения (с премахната листна маса). В стая от къщата пък са открили гардероб, чиято вътрешност била плътно облепена с алуминиево фолио, а в горната част имало осветително тяло. Пред служителите на реда 25-годишният мъж е обяснил, че всички открити и иззети вещи са лично негови и че той е приспособил помещението и шкафовете за отглеждане на марихуана. И.С. е задържан. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава.

При извършена проверка е установено, че срещу 25-годишния има вече образувано бързо производство за притежаване на наркотици - на 30 ноември т.г. в гр. Свищов, при извършена проверка от служители на РУП - Свищов при ОД МВР - В.Търново, е установено, че е държал у себе си 5 гр. суха тревна маса, реагираща на канабис.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: