Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Представиха кандидатите за общински съветници и кметове в от община Борово в село Екзарх Йосиф
Автор: Екип Ruse24.bg 13:14 / 27.09.2011Коментари (0)1153
©
Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев участва днес в откриването на предизборната кампания в село Екзарх Йосиф /община Борово/. С едночасов концерт в центъра на населеното място бяха представени кандидатите за кмет на общината д-р Иван Попов, 17-те кандидати за общински съветници, както и кандидатите за кметове на населени места в общината.

Илия Данев - кандидат за кмет на село Екзарх Йосиф, създаде уникален прецедент за Русенска област. На практика той е единственият кандидат за населеното място. Друг кмет, осигурил си победата още преди старта на местните избори в Русенска област е кметът на Бабово.

Г-н Данев представи кратък отчет на стореното в рамките на неговия 4- годишен мандат и посочи някои от акцентите в работата си за следващите години. В продължение на 16 години ние направихме доста неща за нашето родно село, подчерта той. Още в началото на мандата бе извършен ремонт на сградата на кметството, за да се подобрят условията за обслужване на населението. Поправени са столовете и масите в пенсионерския клуб. В Здравната служба е направена рампа - естакада за гражданите с увреждания. Етнографската сбирка и зоокътът са поддържани в отлично състояние за радост на многобройните посетители в селото, дори от чужбина. 

Частично е ремонтирано читалището. Започнато е създаването на музей за препарирани животни. Готови за експониране са екземпляри на щраус, муфлон, редки птици.

За да се гордеем, че живеем тук аз и моят екип с ваша подкрепа и тази на община Борово, направихме така, че Екзарх Йосиф да е приветливо и чисто място, добави сигурният кмет на селото. Периодично се окосяват и поддържат тревните площи. Улиците се почистват и са осветени нощем, което вдъхва сигурност на гражданите. Стадионът в селото е изцяло рехабилитиран. Гробищата на селото са почистени и са оградени. С икономии и собствен труд там е изградена сграда за улеснение на жителите, почитащи паметта на своите близки.

За 4 години броят на клиентите на социалния патронаж в селото е нарастнал до 75. Извършен е ремонт на кухнята на Социалния патронаж. Закупен е нов високопроходим автомобил, подходящ за извозване на храната и др. за ползвателите на услугата. С помощта на кмета и служителите в селото потребителите получават адекватно обслужване и храна дори в тежките зимни месеци. Грижата за хората е най - важният ми приоритет, подчерта Илия Данев. Така ще бъде и занапред след 23 октомври, когато се очаква той да получи доверието на своите съграждани за нов мандат.

Още по темата: общо новини по темата: 165
15.10.2012 »
05.11.2011 »
02.11.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
30.10.2011 »
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: