Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Закриха предизборната кампания на Георги Атанасов в село Ряхово
Автор: Екип Ruse24.bg 09:57 / 19.03.2009Коментари (0)600
Препълнена зала посрещна председателя на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов, областния ръководител Пламен Нунев, кметове на общини, техни заместници, кметски наместници, председател на общински съвет, общинските съветници от Русе и Сливо поле вчера в село Ряхово. Поводът бе закриването на предизборната кампания кандидата за кмет, подкрепен от най-голямата дясна политическа сила у нас Георги Атанасов. Преди началото на концерта пред гражданите излязоха представителите на ръководството на ГЕРБ, както и избраниците в общинския съвет на Сливо поле.

Цветанов изложи накратко приоритетите в политическата програма на ГЕРБ и очакванията за по - добро управление на България след провеждането на изборите през лятото на тази година. Той призова жителите да гласуват по време на частичния избор, защото с тяхната активна позиция и поставяне на проблемите новият кмет ще може да управлява по-ефективно.

Атанасов пое ангажимент да работи за доброто на Ряхово, тъй като познава почти всички болки на жителите там от години. Зооинженерът е оказвал помощ неведнъж на своите съграждани, а с поведението си е пример за честност и коректност. Уменията му да управлява се проявяват в частния бизнес, където успехите го следват при полагане на усърден и целенасочен труд.

Присъстващото множество, сред което бяха и други от общо 5-те кандидати за кмет на селото, постави много местни и национални въпроси пред председателя на ГЕРБ, председателя на ОБС - Сливо поле, зам.-кмета на общината и общинските съветници. Направени бяха конструктивни предложения. Бъдещият кмет ще се ангажира с привличане в екипа си на другите конкуренти в предизборната надпревара, за да докаже мисълта "Съединението прави силата" в Ряхово. На сцената излезе Димитър Туджаров - Шкумбата, който не спря да разсмива всички в залата. Градусът на настроението се вдигна от изпълненията на танцов състав "Липниче" - село Николово, детска вокална група "Славейче", музикалният състав и певици на "Русчуклийче", а вокалната група за народен фолклор при читалище "Христо Ботев" - село Борисово накара публиката от млади и стари ряховчани да пее заедно с тях.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: